Szállítási információk

Rendelés: a megrendelés elküldését követően ön automatikus visszaigazolást kap a megadott e-mail címre. A megrendelések feldolgozása folyamatosan történik, adott munkanapon beérkezett vásárlások általában a következő 2 munkanapon kerülnek kiszállításra. Értesítjük, ha kipostáztuk a csomagot, és jelezzük Önnek a kiszállítás napját. A futár SMS értesítést küld a kiszállítás reggelén.

A szállítási költségek az alábbi táblázatban vannak összefoglalva:

Szállítás  díja*           Utánvétes fizetés díja*
Budapest 1100 Ft + 180 Ft
Vidék 1300 Ft + 360  Ft

 

A kiszállítást a FámaFutár futárcég végzi munkanapokon 8-17 óra között. A futárcég SMS üzenetben tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza a kézbesítés várható idejét egy 3 órás idősávban (pl.: 8 – 11 óra között) és a futár telefonszámát, akivel ha szükséges, még egyeztethet a kiszállítással kapcsolatban. A kiszállítás idősávját mi nem tudjuk előre meghatározni, ez a futár hatásköre.

 

Fizetési módok:

» Fizetés utánvéttel: a vásárló az interneten keresztül leadott megrendelést a csomag kézhezvételekor, utánvéttel, a kézbesítőnek fizeti.

» Fizetés előre utalással: a rendelés összértékét (szállítási költséggel együtt) kérjük, hogy az alábbi számlaszámra utalja át banki átutalással.  Kérjük, hogy az átutalást a rendeléssel egy időben végezze el, mivel csak az átutalt összeg beérkezése után postázzuk Önnek a csomagot. Ha az összeg 3 munkanap elteltével sem érkezik meg számlaszámunkra, rendelését automatikusan törölni fogjuk. Banki adatok: B. és Társai Agent Bt. OBERBANK 18400010 03586044 40100014

» Fizetés bankkártyával: a rendelés elküldése után rendszerünk átirányítja Önt a BARION fizetési rendszer biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol az utasításokat követve indíthatja el a fizetési tranzakciót. A fizetést követően Ön visszatér a webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

Pénzvisszafizetési garancia: Számunkra nagyon fontos, hogy kölcsönös bizalmon és megelégedésen alapuljon cégünk és vásárlóink kapcsolata. Ha a csomag átvételét követő 14 napon belül, bármilyen okból termékeinkkel vagy az általunk nyújtott szolgáltatással nem elégedett, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal (06-30-471-6519), és jelezze elállási/felmondási szándékát. Ez esetben juttassa vissza címünkre a csomaghoz tartozó számlát és a rendelt terméket/termékeket, és visszautaljuk Önnek a termék/termékek árát az Ön által megadott számlaszámra.

A garancia érvényesítéséhez a terméket/termékeket erre a címre kérjük postai úton visszajuttatni: B. és Társai Agent Bt. 1052 Budapest, Régiposta u.5. 1. e/2.