CO2 CARBOXY COMBO 

A ragyogó fiatalos bőr titka a nem invazív CO2 terápia, mely fokozza a bőr anyagcsere folyamatait és természetes oxigéntermelését, ezáltal biztosítja a mély hidratációt. A bőr drámain ragyogóbb, frissebb, a bőrszín egyenletesebb lesz már az első kezelés után. Hatásos a felszíni sérülések, hegek, ráncok és aknék kezelésére egyaránt. Nincs tű, nincs fájdalom, nincs hámsérülés – a hatás mégis magáért beszél.

Hogyan működik? Amikor a CO2 carboxy gélből a szén-dioxid felszívódik a bőr sejtjei között, a vérsejtek hemoglobinja oxigént szabadít fel, és bevezeti a szén-dioxidot a sejtek közé. Ez a reakció eltünteti a striákat, a cellulitot, aknékat, a gyulladást, miközben egyenletesíti a bőr színét, növeli rugalmasságát és hidratáltságát.

Mi a lényege kezelésnek?
Egy a testben természetesen meglévő és működő folyamatot használ ki és a bőrön át felszívódó szén-dioxid gáz terápiás hatása érvényesül benne. A tüdő felől érkező friss vérben, a hemoglobin szállítja az oxigént. Ha a hemoglobin bárhol azt érzékeli, hogy szén-dioxid többlet van jelen a szövetben, akkor ott extra mennyiségű oxigént ad le a vérből. Az erekből felszabaduló többlet oxigén átjárja az erek alatti és feletti területeket. Ahol oxigén van, ott fokozódik a keringés, ezáltal a tápanyagfelvétel és a felesleges salakanyagok elszállítása is. Eredményeként létrejön az egészséges szövet, mely rostokban gazdag, megfelelően behálózzák a mikroerek és anyagcseréje is jól működik.

A CO2 géllel végzett arckezelés

A vékonyabb és egészségesebb test titka.

R
serkenti a bőr anyagcseréjét
R
fokozza az oxigéntermelést
R
mélyen hidratálja a bőrt
R

drámaian ragyogóbb, frissebb bőrt eredményez

R
egyenletesíti a bőrszínt
A CO2 géllel végzett arckezelés előnyei:

Fantasztikus rugalmasság: Stimulálja a bőr kollagén és elasztin termelését, ezzel visszaállítva a bőr rugalmasságát. Kifejezetten hatékony a nyaki vonalak feszesítésére.

Ránctalanítás: Serkenti a sejtek közti anyagcsere folyamatokat, ezáltal kisimítva a halványabb, és feltöltve a mélyebb ráncokat.

Világosító hatás: Stimulálja a vérkeringést, így biztosítva az egyenletes és ragyogó bőrszínt.

Felszíni sérülések, hegek, acne kezelése: Serkenti a vérkeringést, és a felesleges, káros anyagok elvezetését a véráramból, ezáltal halványítja a felszíni sérüléseket, hegeket, és javítja az aknés tüneteket.

A CO2 géllel végzett testkezelés

A CO2 géllel végzett testkezelés alkalmazási területei
R
hatékony alakformáló
R
fokozza a bőr rugalmasságát
R
cellulitkezelés
R
műtétek utáni hegek kezelése
R
szülés okozta elváltozások visszaállítása
A CO2 géllel végzett testkezelés előnyei:

Cellulit hatékony csökkentése: A gél azonnal hőt termel a kezelt felületen, ezáltal serkenti az anyagcsere folyamatokat, és elősegíti a szövetek közt lerakódott zsír eltávozását.

Bőrtökéletesítés hihetetlen eredményekkel: Halványítja a felszíni sérüléseket, műtéti hegeket, striákat, és csökkenti a gyulladást azáltal, hogy serkenti az anyagcsere folyamatokat, és a felesleges, káros anyagok elvezetését a véráramból.

Fantasztikus rugalmasság: Stimulálja a bőr kollagén és elasztin termelését.

Hogyan épül fel a kezelés lépésről-lépésre?

1.

Első lépésként letisztítjuk a bőrt, állapotának megfelelő hatóanyagokkal.

2.

Letakarjuk a két szemet és szájat benedvesített vattakoronggal, majd felvisszük az arc és a nyak területére a CO2 karboxi gélt.

Vigyázunk, hogy a gélből a szemekbe és a szájba ne kerüljön. A CO2 felszabadulás közvetlenül a bőrön történik, amikor a nátrium –hidrogén-karbonát alapú gélt lefedjük a citromsavat tartalmazó aktiváló maszkkal. A gél egy erős fedőréteg, mely megakadályozza a széndioxid kiszabadulását a légkörbe. A folyamat során, a bőr felszínén a széndioxid koncentrációja nő és a passzív diffúzió következtében a CO2 áthatol a bőrön és bejut a dermisz szerkezetébe. A bőrben a CO2 feloldódik és a pH érték a savas oldalra tolódik el. A pH változás számos fiziológiás változást indít el a bőrben.

3.

Felhelyezzük a géllel fedett területre a speciális papírmaszkot, és alaposan a bőrre nyomkodjuk, hogy minél jobban rátapadjon a felületre.

A két anyag találkozásakor egy kellemes pezsgés indul be, mely aktiválja a hatóanyagokat. A maszkkal fedett gél 20 percig marad a bőrön. Ez idő alatt egy üdítő kéz vagy talpmasszázzsal kényeztetjük vendégünket.

4.

A hatóidő letelte után eltávolítjuk a papírmaszkot és a felesleges, be nem szívódott gélt a bőrről.

5.

Következő lépésként felhelyezünk egy cellulóz maszkot a kezelt területre.

A maszk a benne található hatóanyagoknak köszönhetően erőteljesen nyugtatja, hidratálja és táplálja a bőrt. Mivel teljesen rásimul az arcra, a legapróbb ráncokat is kitölti és intenzíven adja le a benne található értékes hatóanyagokat.

6.

15 perc hatóidő után eltávolítjuk a maszkot. A bőrt utóápolóval nyugtatjuk, hidratáljuk.

A Bio RX maszk összetevői

Növényi őssejt (Centella Asiatica):
Kezelés után gyorsítja a bőr regenerálódását.

Acetil-hexapeptid:
Ránctalanító hatás az acetilkolin szekréciójának szabályozásával, ami viszont befolyásolja a ráncok izom-összehúzódását a SNARE komplexek ellenőrzésével. Öregedésgátló hatás.

Bio-cellulóz:
Természetes mikro-organizmusokból származó nano méretű szálak, melyek rátapadnak az irritált bőrre és lefedik a pórusokat. Ez lehetővé teszi a hatóanyagok eredményes dermisbe történő szállítását.

EGF:
felgyorsítja a gyógyulási folyamatot a fibroblaszt stimulálásával, és a felszaporodott elhalt hámsejtek szegmentációjával.

Mi az a biocellulóz?

Egy erősen polimerizált vegyület, amely szabadalmaztatott Koreában (No.0405775). Az általa kiváltott erjedés természetes összetevők (kókuszvíz) és Acetobacter xilinum segítségével létrejövő technológia. Ennek eredménye a mikrobiális kultúrák által létrehozott cellulóz, amely ugyanolyan szerkezetű, mint a növényi cellulóz sejtfala.

Natural RX maszk hatásai:

 • antioxidáns hatás
 • halványítás
 • pórus összehúzás
 • a bőr regenerálása
 • ránctalanítás
 • hűtő hatás
 • nyugtatás
 • gyulladáscsökkentés
 • intenzív hidratálás (93%)
 • bőrstabilizálás
 • természetes gél összetétel
Milyen esetekben segít a kezelés?
R
Visszaállítja az évek múlásával bekövetkező változásokat a bőrön
R
csökkenti az akne és post akne tüneteket: hegek, foltok
R
enyhíti a bőr zsírtartalmának növekedését vagy éppen túlzott szárazságát
R
eltünteti a mély és felületes ráncokat
R
segít a bőr túlérzékenységén, az érrendszeri elváltozásokon
R
az arcszín tompasága, szürkesége esetén
Várható eredmények:
R
javul a bőr szerkezete és minősége
R
növekedik a sejtek immunitása
R
csökken a melanin szint, ami felelős a bőr pigmentációjáért
R
kismélységű ráncok azonnal, mélyebbek fokozatosan kisimulnak
R
megszűnnek a gyulladások
R
megszünteti a szemhéjduzzanatot és a sötétedés
R
normalizálódik a faggyú, megszűnik a faggyúmirigyek túlzott szekréciója
R
egészségesebb, egyenletesebb, világosabb bőrszín
R

eltűnik az ödéma és a stagnáló folyamatok