Naturális arcplasztika 

Sejtébresztő terápia, hogy vendéged bőre olyan legyen, amilyet igazán megérdemel

Kidolgozott és bevált módszer, botox és szike nélkül

A Naturális arcplasztikát évekkel ezelőtt kezdtem el kidolgozni. Ez a masszázs nem kozmetikai jellegű, hanem egy speciális myofasciális terápia. Mivel a sebészi beavatkozások alternatívája, ezért a naturális arcplasztika szike és botox nélkül ér el látványos és maradandó eredményeket az arcfiatalításban.

Hogyan működik a Naturális arcplasztika?

A mimikai és nasolabiális ráncoktól szinte lehetetlen megszabadulni invazív beavatkozások nélkül. Ezek kialakulásáért a fascia sérülése felel. A fascia egy speciális háló, ami beburkolja az izmokat, és „harisnyaként”, összefüggő rendszert alkot. Biztosítja a helyes mozgásláncok kialakulását és fontos szerepet játszik a tápanyagellátásban. A fascia rugalmasságát a benne található kollagén és elasztin biztosítja.

A stressz és a helytelen használat következtében ugyanúgy túlterhelődhet, ill. legyengülhet, mint az izomszövet.

Ha blokkolt lesz a működése, akkor a szövetek nem jutnak kellő információhoz, és a sejtek tápanyagellátása is akadályozott lesz. Ezért egészséges működésének helyreállítása és megóvása kiemelkedően fontos feladat.

A Naturális arcplasztika alkotóelemei

A kezelés különlegessége: a gyógyító érintés

a craniosacrális rendszerünk egy fiziológiás rendszer, melynek blokkja akadályozza a központi idegrendszer optimális működését, és a fasciarendszer kóros feszüléséért is felel. A mikromanipulációval kezelt craniosacrális rendszer pozitív hatást gyakorol a csont- és izomrendszerre, és korrigálja az ízületi feszültségeket.

Myofasciális masszázs – bukkális masszázs

Erős hatást gyakorol a fascia hálóra. A görcsös izmokat teljesen fellazítja, ami azért fontos, mert a görcsök az izomrostok lebomlásához vezetnek. Segít oldani a tudatalatti blokkjait, ezzel támogatja az arc kiegyensúlyozását. Egy mélymasszázs, ellazult állapotban.

Az arcszobrászat

Erőteljes, dinamikus mozdulatok. Az arc izmait átgyúrva elérjük az izmok erejének és tömegének növekedését, ami szinte magától tűnteti el a ráncokat. Megemeli az arc éleket, leolvasztja a tokát, javítja a bőr tónusát és turgorát, egészséges és fiatalos megjelenést kölcsönöz.

Sajátítsd el az egyedülálló Naturális arcplasztika módszert, és nyújts Te is kivételes szolgáltatást vendégeidnek!

Tudásbázis

A bőrödről
Bőrünk felső rétege, az epidermisz olyan sejtekből áll, melyek folyamatosan megújítják önmagukat. A látható réteg alatt található a dermisz, a sejtek rétege (bőrkötőszövet), ez biztosítja az egészséges és telt epidermisz alapját, mert kollagént, elasztint és növekedést elősegítő anyagokat termel. Ahogy idősödünk a kötőszövetek kevesebb kollagént és elasztint állítanak elő, ettől a látható külső réteg öregebbnek és vékonyabbnak tűnik.

Mi történik az öregedési folyamat közben?
Hogy mindez a gyakorlatban hogyan is követhető nyomon? Az öregedő bőr elvékonyodik, elveszti az alatta lévő zsírpárnákat és csökken a hialuronsav termelése is, ami a test természetes hidratálója. Egyre kevésbé lesz ellenálló az elemekkel szemben, egyre foltosabb, sápadtabb, petyhüdtebb és ráncosabb lesz. Ennek fő oka, hogy a kötőszövetek nem támogatják tovább a külső sejteket.

A megoldás
Jó hír viszont, hogy sejtjeink szuper érzékeléssel vannak megáldva. Ha génjeik károsodnak, azonnal tudják, hogy értékes DNS-ük veszélyben van. Ilyenkor hideg fejjel újraprogramozzák magukat és S.O.S. jelzést küldő molekulákat bocsájtanak ki, hogy segítséget kérjenek más sejtektől.

Ez lefordítva azt jelenti, hogy tudatossággal mi is befolyásolhatjuk, hogyan öregszünk, ráadásul a legelemibb szinten, a sejtek szintjén.

Az antioxidánsok természetes védelmet nyújtanak az oxidatív stressz ellen. Oda ajándékoznak egy elektront a szabadgyököknek, és ami a legjobb, utána is stabilak maradnak. Ideális helyzetben a sejtek elegendő antioxidánssal rendelkeznek, ahhoz, hogy semlegesíteni tudják a testünkben lévő szabadgyököket.

A szabadgyökök károsító hatásairól
A szervezetet károsító szabadgyök molekulákat okkal tartjuk „mumusoknak”. Hiányzik egy elektronjuk, emellett ingatagok, instabilak és nem teljesek. „Sóvárognak” a hiányzó elektronjuk után, ezért elcsennek egyet egy másik molekulától. Ettől a pillanattól kezdve pedig a „hátramaradó” molekula maga is instabillá válik, így „lopnia” kell egy elektront egy következő molekulától. Olyan ez, mint a rosszkedv, amely egyik emberről a másik emberre ragad. Ha túl sok bennünk vagy körülöttünk a károsító hatás, felborul a szervezetben a prooxidánsok és antioxidánsok közötti egyensúly a prooxidánsok javára, és oxidatív stressz alakul ki, ami degenerációkat okoz a sejtek molekuláris populációjában. Öregedést eredményez, és megkurtítja a várható élettartamot.

 

A hidrogén jótékony hatásairól
A molekuláris hidrogén egyedülálló antioxidáns, mivel szelektív hatása csak a valóban ártalmas szabadgyököket semlegesíti.

Napjaink csodálatos újításainak köszönhetően, már vizet tudunk molekuláris hidrogénnel dúsítani.

Miért jó ez nekünk?

Mert a hidrogénes vízben lévő hidrogénmolekulák megszüntetik (-) töltés átadásával a szabadgyökök (+) gyök állapotát, illetve át tudnak hatolni a vér-agy gáton, a sejtmembránon, a mitokondriumokon, sőt, még a sejtmagon is. Védik a mitokondriumokat és javítják a mitokondriális rendellenességeket.

Ha bőrön keresztül molekuláris hidrogénnel dúsított vizet juttatunk speciális eszközök (AQUASUREH2, MILI Pure Spray) segítségével a szervezetbe, akkor a vízben található hidrogén molekulák képesek kifejteni tisztító, energizáló és hidratáló hatásukat. Valójában a mini energiagyárakat hozzuk működésbe, tehát támogatjuk az izomműködést.

Az így előkészített izmok alkalmassá válnak arra, hogy fizikai és energetikai stimulációval alakítsuk és formáljuk őket.

Eredmények

Naturális arcplasztika 1 kezelés

Sajátíts el egy különleges terápiás módszert a holisztikus bőrápolás jegyében!

Tudj meg többet az oktatásról, érdeklődj nálunk!

 

l

Jelentkezz a következő oktatásra most!

 

Hamarosan