Mivel számos eredmény bizonyítja, hogy micsoda erő rejlik ebben a picinyke elemben, nekem a forgalmazás nem puszta gépeladást, hanem egy missziót jelent. A körülöttünk lévő világ rohamosan változik, sajnos láthatóan és érezhetően nem mindig jó irányba, legalábbis, ami a betegségeket illeti. Így, ha van valamink, csak egy aprócska eszköz vagy tudás a kezünkben, amivel segíthetünk másoknak egészségessé válni, vagy egészségesnek maradni, azt fontos minél szélesebb körben átadni. Ezért célom, hogy megtaláljam azokat a partnereket, szakembereket, akikkel karöltve hidrogénterápiás központokat tudunk országszerte kialakítani és folyamatosan bővülő tudásunkat nyitott szívvel átadni az érdeklődőknek.

Szerető öleléssel,

Varga Erika

Természetgyógyász, Keleti mozgás- és masszázs terapeuta,

Joalis terapeuta, Biodinamikus craniosacralis terapeuta, Ayurvédikus terapeuta, Kozmetikus

Holisztikus bőrápolás
A bőrápolás holisztikus megközelítése figyelembe veszi az egyén egészét, beleértve a táplálkozást, az életmódot és az érzelmi tényezőket is. Ezért a konzultáció a bőrápolási szolgáltatásaim egyik fontos jellemzője, hisz egy alapos konzultáció, mely túlmutat egy általános konzultáción, felfedi azokat a lehetséges kezelési területeket, melyek kiegyensúlyozása sokkal nagyobb sikert és ügyfélelégedettséget eredményez.

Az egyes részek, egységes egészet alkotnak, ezért a bőrt nem lehet különálló szervként kezelni a testtől. Testünk legnagyobb szerve, számos funkciót lát el, amelynek mindegyike a belső, létfontosságú szervek működésével függ össze. Például az emésztőrendszer rendellenes működése – a rosacea, akne, seborrhea, ekcéma, keratosis pilaris, pszoriázis- bőrbetegségek kiváltó oka, de felel a kollagén és elasztin veszteségért is. A bőrt különálló egységként kezelni az egésztől, csak rövid távú javulást eredményez és a probléma okainak megoldása nélkül nem lesz valós javulás.

9
Célom, hogy kidolgozzunk egy tervet, megadjam a szükséges eszközöket – nem-invazív módszereket a korrekciós, öregedés gátló és gyulladás csökkentő kezelésekhez – segítsek az egyes lépések megtételében, hogy bőrödet számodra optimális állapotba hozzuk.
A holisztikus bőrterápia előnyei:
R
megszabadítja a bőrfelületet és a mélyebben fekvő kötőszöveti struktúrát a szennyeződésektől
R
javítja a bőr természetes immunitását, hogy ellenállóbb legyen a veszélyeztetettebb állapotoknak, mint rosacea, dermatitisz, akne oxidatív stressz
R
javítja a kapillárisok áramlást és funkciót, mely a bőr életerejét és egészséges ragyogását biztosítja
R
javítja a bőr védőhatároló funkcióját, mely jobb nedvességmegtartást és védelmet biztosít a környezeti ártalmakkal szemben
R
ösztönzi a bőrt, hogy visszatérjen egészséges egyensúlyához
R
javítja az általános egészséget és harmóniát alakít ki a testi funkciókban
R
oldja a stressz által okozott testi és lelki blokkokat.
Miért pont hidrogén?
A holisztikus szépség iránti szenvedélyem már nagyon régen teret követelt a lelkemben. Éreztem, hogy egyszer szabad jelzést kap. A természetgyógyászat egységben látását ösztönös módon ültettem át a kozmetikusi munkámba. Nekem egy bőrprobléma soha nem áll meg a látható jeleknél, kutatok tovább és törekszem feltárni a test belsejében meglévő elakadásokat, gátakat is, hisz enélkül nem lehetséges eredményes és tartós változtatás, változás.
Azonban minden probléma megoldása tálcán kínálja a következő kérdést. Pont egy ilyen kérdésre kerestem megoldást, amikor „véletlenül” rátaláltam a hidrogénterápiára. Megszállottan faltam minden fellehető információt, mert minél többet olvastam róla, annál világosabban éreztem, hogy ez az, amit kerestem, megtaláltam a Szent Grált! 2017-ben, Európában elsőként tulajdonomba került egy kozmetikai gép, mely molekuláris hidrogént juttatva a vízbe, lehetővé tette a bőrápolás eddigiektől eltérő módját. Egy éven keresztül kísérleteztem, kutattam, próbálkoztam, hisz nem volt senki, akihez felmerülő kérdéseimmel fordulhattam volna.
Miután rengeteg tapasztalatom összegyűlt, megfogalmazódott bennem az igény, hogy ezt a tudást, rálátást tovább adjam az erre nyitott kollégáknak. Isteni szerencsével kapcsolatba kerültem egy dél-koreai céggel – akik szintén nagy potenciált látva a hidrogén terápiás felhasználásában – megalkották az AQUASUREH2 bőrápoló készüléket. Együttműködés keretében a magyar- és horvátországi, valamint ausztriai forgalmazó partnerükké váltam.
Hidrogénterápiás központok
Mivel a hidrogénterápia kiváló módja a prevenciónak és rekreációnak, ezért szeretnénk, ha az országban olyan központokat tudnánk partneri együttműködésben kialakítani, ahol a vendégek magas színvonalú, szakmailag megalapozott és közel hasonló tartalmú szolgáltatásokat tudnának igénybe venni. Az AQUASURE H2 készülékkel kontraindikációk nélkül tudunk kezeléseket végezni testünk bőrfelületén, így nem csak az arcápolásban, hanem a hajas fejbőr kezelésében, vagy a különböző masszázsterápiák kiegészítéseként is kiválóan tudjuk alkalmazni. A hidrogén terápiás felhasználása most kezd világszinten kibontakozni, pedig a kutatásokat már Szent -Györgyi Albert elkezdte, ezért szerencsés helyzetben vagyunk, hogy hozzánk ilyen hamar megérkezett ez az eljárás. Európai viszonylatban is az elsők között lesznek szolgáltatásaikkal azok, akik cégünkkel együttműködve vállalkoznak arra, hogy részt vesznek partnerprogramunkban. Célunk egy magas színvonalú, stabil háttér biztosítása, ami folyamatos képzésekkel, újdonságokkal, marketing támogatással segíti azt, hogy szakmailag és anyagilag is sikeres Partnerekké válhassunk.