Esettanulmány:
A hidrogén hatása

Anti-aging kezelésre jelentkezett hozzám egy 60 éves hölgy. 30 évvel ezelőtt nőgyógyászati műtéten esett át, amikortól gyakorlatilag megszűnt a hormontermelése. A bőrén szembetűnik a víz- és zsírhiány, ill. az arc tónusainak megereszkedése.

Kezelés:

Letisztítás után, hidrogénes vízterápiát és olajos anti-aging masszázst alkalmaztam.
Hidrogénes vízterápia
Mivel minden bőrre, amiben elindulnak az öregedési folyamatok, jellemző a szövetek áramlásának blokkoltsága, első lépésként a hidrogénes vízterápiát vetettem be. Addig, amíg a sejtek közötti tér és maguk a sejtek nincsenek kellőképpen hidratált állapotban, addig a hatóanyag felvevő és megtartó képességük sem lesz eredményes és hosszantartó.
AQUASURE H2
Az AquasureH2 gép által előállított, molekuláris (H2) hidrogénnel dúsított víz (kb. 1200 – 1400 PPB koncentrációjú telítettség) a galván árammal kombinálva mélyen bejut a szöveti struktúrába és ott két folyamatot indít be:
R
a H2 molekula kapcsolódik az oxitatív stresszt (öregedést) okozó szabad gyök molekulákkal és velük vízzé válva kiválasztódik vizelet, izzadság és egyéb testnedvek formájában. A folyamatnak erőteljes hidratáló, gyulladáscsökkentő és bőrfiatalító hatása van.
R
a normál vízrészecskéknél kisebb molekulaméretű hidrogénes víz akadálytalanul jut be a sejtek közötti térbe és ott víztöbbletet okozva, beindítja a szövetek folyadék áramlását. Ez azért rendkívül fontos mert gyulladás, elváltozás, betegség, öregedés azokon a testterületeken alakul ki idő előtt, ahol pang a szöveti folyadék áramlása.
előtte:
utána:
A fotókon látható, hogy egy kezeléssel mekkora változás érhető el a bőr állapotában. Mivel a hidrogén szabad gyök megkötő képessége miatt, a szövetek lényegesen jobb állapotba kerülnek, a következő kezelést nem egy visszaesett állapotból, hanem kb. 20-30%-ban regenerálódott állapotból indíthatjuk el. Ezzel a kezeléseink eredményessége megnő, a vendégek bőre hosszantartó javulásba kezd.