CELLBLASTER® therapy  by Erika Varga

Oktatási csomagok

Sejtébresztő terápia, hogy vendéged bőre olyan legyen, amilyet igazán megérdemel

CELLBLASTER® therapy  by Erika Varga

Varga Erika

Természetgyógyász, Keleti mozgás- és masszázs terapeuta, Joalis terapeuta, Biodinamikus craniosacralis terapeuta, Ayurvédikus terapeuta, Kozmetikus

Vallom, hogy a belső béke, a lelki egyensúly, a harmónia megléte nagymértékben hozzájárul fizikai valónk minőségéhez. A gondoskodó érintés, az értő hallgatás, a szerető figyelem elengedhetetlen feltétele annak, hogy egyensúlyban tudjuk tartani magunkban és magunk körül is az öt elemet: a Fémet, a Vizet, a Fát, a Tüzet és a Földet …

Magyarországon az AquasureH2 és a CO2 Carboxy Combo kizárólagos forgalmazójaként nagyon fontosnak tartom, hogy a hazai szakemberek ne csak professzionális technológiákkal, hanem egy teljesen új szemlélettel is megismerkedjenek, mellyel ezentúl sokkal többet nyújthatnak majd vendégeiknek, mint eddig!

Új utakat, megoldásokat keresel?

Most kezded a szakmát és vágysz eddig keveset hallott információkra?

Ha igen a válaszod, akkor nálunk a helyed!

Olyan elméleti és gyakorlati képzéseket alkottam meg Neked, amit máshol biztosan nem hallhatsz, nem tanulhatsz meg kozmetikusként.

Imádok a bőrrel dolgozni. Számomra azonban a bőrápolás csak holisztikus szemmel képzelhető el, ezért természetgyógyászként szerzett tapasztalataimat minden esetben integrálom egyedi szemléletmódú oktatásaimban.

Sok tudást gyűjtöttem össze az évek alatt, amit célom megosztani azokkal, akik nyitottak az új utakra, akik valami izgalmasat, érdekeset keresnek.

Hogyan működik a Cellblaster® therapy?

A Cellblaster® therapy by Erika Varga személyre és problémára szabott segítséget nyújt, hogy invazív beavatkozások nélkül, saját ritmusban haladva, megőrizzük vonásaink és bőrünk fiatalságát, illetve az erőteljesebb elváltozásokat regenerálva, frissebb, fiatalosabb bőrrel és arcvonásokkal tudjuk megélni az idő múlását.

Megalkotása évekig tartó folyamat volt. Évről-évre gyarapodott, míg elérte mostani formáját és kiteljesedett. Nincs annál csodálatosabb érzés, amikor vendégünk kezelés után percekig szótlanul nézi magát a tükörben, és próbálja befogadni a látványt. Majd elkezd örülni. Úgy igazán. Megtelik a szoba szeretettel. A többi jön magától……

A Cellblaster® therapy alkotóelemei

A tökéletesen friss, hidratált és tiszta érzés

A molekuláris hidrogén, mint legkisebb elem és legerősebb antioxidáns, ami energizál, mos és hidratál.

A bőr és az érzékek felébresztése

A Cellblaster® arcápoló elixír, mely összetételénél fogva értékes aminosavakkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal látja el a sejteket, ezzel segíti újjászületésüket.

A kezelés különlegessége

A craniosacrális rendszerünket harmonizáló figyelő, gyógyító érintés, ami támogatja, hogy a testben kialakult egyensúlytalanságok feloldódjanak, tudatosabban irányítsuk érzelmeinket és cselekedeteinket.

Az arcszobrászat maga

A masszázs mozdulatok, melyek serkentik a nyirok- és vérkeringést, tónusba hozzák az izmokat, javítják az arc dimenziós képét, feloldják a szövetekben lévő blokkokat, elakadásokat, segítik a harmonikus, fiatalos vonások újraélesztését.

Sajátítsd el az egyedülálló Cellblaster® terápiás módszert, és nyújts Te is kivételes szolgáltatást vendégeidnek!

Tudásbázis

A bőrödről
Bőrünk felső rétege, az epidermisz olyan sejtekből áll, melyek folyamatosan megújítják önmagukat. A látható réteg alatt található a dermisz, a sejtek rétege (bőrkötőszövet), ez biztosítja az egészséges és telt epidermisz alapját, mert kollagént, elasztint és növekedést elősegítő anyagokat termel. Ahogy idősödünk a kötőszövetek kevesebb kollagént és elasztint állítanak elő, ettől a látható külső réteg öregebbnek és vékonyabbnak tűnik.

Mi történik az öregedési folyamat közben?
Hogy mindez a gyakorlatban hogyan is követhető nyomon? Az öregedő bőr elvékonyodik, elveszti az alatta lévő zsírpárnákat és csökken a hialuronsav termelése is, ami a test természetes hidratálója. Egyre kevésbé lesz ellenálló az elemekkel szemben, egyre foltosabb, sápadtabb, petyhüdtebb és ráncosabb lesz. Ennek fő oka, hogy a kötőszövetek nem támogatják tovább a külső sejteket.

A megoldás
Jó hír viszont, hogy sejtjeink szuper érzékeléssel vannak megáldva. Ha génjeik károsodnak, azonnal tudják, hogy értékes DNS-ük veszélyben van. Ilyenkor hideg fejjel újraprogramozzák magukat és S.O.S. jelzést küldő molekulákat bocsájtanak ki, hogy segítséget kérjenek más sejtektől.

Ez lefordítva azt jelenti, hogy tudatossággal mi is befolyásolhatjuk, hogyan öregszünk, ráadásul a legelemibb szinten, a sejtek szintjén.

Az antioxidánsok természetes védelmet nyújtanak az oxidatív stressz ellen. Oda ajándékoznak egy elektront a szabadgyököknek, és ami a legjobb, utána is stabilak maradnak. Ideális helyzetben a sejtek elegendő antioxidánssal rendelkeznek, ahhoz, hogy semlegesíteni tudják a testünkben lévő szabadgyököket.

A szabadgyökök károsító hatásairól
A szervezetet károsító szabadgyök molekulákat okkal tartjuk „mumusoknak”. Hiányzik egy elektronjuk, emellett ingatagok, instabilak és nem teljesek. „Sóvárognak” a hiányzó elektronjuk után, ezért elcsennek egyet egy másik molekulától. Ettől a pillanattól kezdve pedig a „hátramaradó” molekula maga is instabillá válik, így „lopnia” kell egy elektront egy következő molekulától. Olyan ez, mint a rosszkedv, amely egyik emberről a másik emberre ragad. Ha túl sok bennünk vagy körülöttünk a károsító hatás, felborul a szervezetben a prooxidánsok és antioxidánsok közötti egyensúly a prooxidánsok javára, és oxidatív stressz alakul ki, ami degenerációkat okoz a sejtek molekuláris populációjában. Öregedést eredményez, és megkurtítja a várható élettartamot.

 

A hidrogén jótékony hatásairól
A molekuláris hidrogén egyedülálló antioxidáns, mivel szelektív hatása csak a valóban ártalmas szabadgyököket semlegesíti.

Napjaink csodálatos újításainak köszönhetően, már vizet tudunk molekuláris hidrogénnel dúsítani.

Miért jó ez nekünk?

Mert a hidrogénes vízben lévő hidrogénmolekulák megszüntetik (-) töltés átadásával a szabadgyökök (+) gyök állapotát, illetve át tudnak hatolni a vér-agy gáton, a sejtmembránon, a mitokondriumokon, sőt, még a sejtmagon is. Védik a mitokondriumokat és javítják a mitokondriális rendellenességeket.

Ha bőrön keresztül molekuláris hidrogénnel dúsított vizet juttatunk speciális eszközök (AQUASUREH2, MILI Pure Spray) segítségével a szervezetbe, akkor a vízben található hidrogén molekulák képesek kifejteni tisztító, energizáló és hidratáló hatásukat. Valójában a mini energiagyárakat hozzuk működésbe, tehát támogatjuk az izomműködést.

Az így előkészített izmok alkalmassá válnak arra, hogy fizikai és energetikai stimulációval alakítsuk és formáljuk őket.

Eredmények

Cellblaster® therapy by Erika Varga oktatás

A tanfolyamról

Szerintem a masszázs a legszebb tevékenység, amit a kezemmel végezni tudok. Az érintésnek ereje van. Újjá és egészségessé tudom varázsolni a szöveteket, ezzel csodás átalakulások történnek a kezem alatt. Ezt szeretném Neked is megtanítani, átadni azokon a képzéseken, amiket csak nálam érhetsz el.

Az oktatás célja

Célom, hogy olyan Cellblaster therapy® központokat hozzak létre országszerte, ahol felkészült, széles látókörű és nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező holisztikus szépségterapeuták kínálják szolgáltatásaikat vendégeiknek. Azokat sem akarom kizárni, akik meglévő tudásukat szeretnék kiegészíteni, ezért több lépcsős oktatási rendszert dolgoztam ki.

Kinek ajánlott a képzés?

Elsősorban szakmai érdeklődőket várunk a tanfolyamra, de szívesen vesszük azok jelentkezését is,
akik éreznek magukban nyitottságot és kedvet a természetes segítő terápiák iránt.

 

Szeretnél Te is ilyen egyedülálló terápiás szolgáltatást nyújtani szalonodban? Megtanítunk mindenre, amit tudnod kell a Cellblaster® terápiáról!

Tanfolyam csomagok és árak

Z

Bronze csomag

Online képzés keretében elérhető tanagyag + egy óra személyes konzultáció

 1. A bőr egészsége holisztikus szemmel, a keleti tanok tükrében
  14 900 Ft
 2. A külső és a belső kapcsolata, összefüggések az arckezelésekben – problémamegoldás holisztikus szemmel
  24 900 Ft

Z

Silver csomag

Naturális arcplasztika – masszázsoktatás 3 lépcsőben

 1. Arcszobrászat
  79 900 Ft
 2. Myofasciális masszázs
  79 900 Ft
 3. Innerbeauty masszázs
  59 900 Ft

A 2. és 3. lépcső csak az 1. lépcső után végezhető el.

Z

Gold csomag

Cellblaster therapy® terapeutaképzés

Minden előzőt összekötő komplex képzés azoknak, akik egyszemélyes vagy nagyobb franchise központok nyitásában gondolkodnak.
199 999 Ft

Sajátíts el egy különleges terápiás módszert a holisztikus bőrápolás jegyében!

A Cellblaster® therapy megjelölés védjegyoltalom alatt áll, az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatal 17908575 lajstromszámon bejegyezte.