Visit Oiled Profit and explore our platform.

CELLBLASTER therapy®  by Erika Varga

Silver csomag- Naturális Arcplasztika oktatás

Új utakat, megoldásokat keresel?

Most kezded a szakmát és vágysz eddig keveset hallott információkra és megoldásokra?

Ha igen, akkor várlak szeretettel a Magyarországon egyedülálló Cellblaster therapy® Silver – Naturális Arcplasztika oktatáson!

Tudományosan megalapozott és professzionálisan felépített, egyedülálló arc- nyak-, és dekoltázs korrekciós eljárás.

A test, ha kellő hozzáértéssel szólítjuk meg, akkor meglepő és bámulatos átalakulásra, fiatalodásra képes. Ehhez nem kellenek csodagépek, egyedülálló hatóanyagok, csak nagyon jó érzékek és figyelem, hogy a szövetek minden rezdülését, változását érezzük, és pont ott és úgy érintsünk, ahol, és ahogy kell.

A titok a kezedben és a szívedben van, csodát tenni te is képes vagy. Gyere és tanuld meg a Naturális Arcplasztika módszert!

Az érintésnek ereje van, ezért a Naturális Arcplasztika eljárást azoknak a szakembereknek ajánlom, akik előnyben részesítik a szelíd terápiákat, szívesen dolgoznak a kezükkel és nyitottak a holisztikus gondolkodásra.

Az érintésnek ereje van, ezért a Naturális Arcplasztika eljárást azoknak a szakembereknek ajánlom, akik előnyben részesítik a szelíd terápiákat, szívesen dolgoznak a kezükkel és nyitottak a holisztikus gondolkodásra.

Cellblaster therapy® Silver fokozat

Naturális Arcplasztika masszázsoktatás 3 lépcsőben

1) Arcszobrászat

Ezen a képzésen bevezetlek a Craniosacrális terápia alapjaiba, hiszen a craniosacrális rendszer egyensúlya nélkül elképzelhetetlen a harmonikus arc kialakítása. Ezután két technikát és azok összefűzését tanuljuk meg. A nyirokelvezetést, aminek célja a megfelelő nyirokáramlás helyreállítása, a szövetek toxinoktól, salakanyagoktól való megszabadítása, és a tonizáló technikát, ami az izmokat edzi, erősíti, javítja az arckontúrokat, beindítja a kollagén és elasztin termelést.

 

79 900 Ft / 2 nap

2) Myofasciális masszázs

A mélyszöveti masszázs egy speciális nyújtási technika az izommerevség megszűntetésére. Javítja a különböző testszövetek egymáshoz viszonyított csúszását (beleértve a bőrt, a zsírt és a fasciát is). A képzésen megtanítom a dekoltázs, nyak és arc myofasciális rendszerének fellazítását, ami visszaállítja az izmok és az ízületek mozgáskészségét, és a fascia háló viszkozitását. Nagy figyelmet és koncentrációt igénylő terápia, alkalmazása nélkül nem lehet tartós eredményeket elérni a szelíd arcfiatalításban.

 

79 900 Ft / 2 nap

3) Innerbeauty masszázs

Azaz szájüregi masszázs. Ez a része az oktatásnak megkoronázza az előző technikákat. Sok letapadás és negatív információ olyan mélyen van a szövetben, hogy feloldása csak a szájüregen belül lehetséges fájdalom és drasztikus manipuláció nélkül. Ez a holisztikus technika lehetővé teszi, hogy a tudatalatti beidegződött blokkjait is feloldjuk, amivel valóban visszafiatalíthatóvá válik az öregedő, formáját és tartását vesztett arc is. Mivel az arcok 99%-ban nem szimmetrikusak, az arc mindkét felén másképp dolgozunk.

59 900 Ft / 1 nap

A 2. és 3. lépcső csak az 1. lépcső után végezhető el.

Az aktuális hónap oktatási időpontjait a Cellblaster therapy facebook oldalunkon találod meg.

Az oktatott technikák érzékenysége megköveteli a teljes figyelmet, ezért csak kiscsoportos formában végzem az oktatást, max. 2-4 fővel egyszerre.

 A Cellblaster therapy® by Erika Varga megjelölés védjegyoltalom alatt áll, az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatal 17908575 lajstromszámon bejegyezte. Az oktatás nyilvántartási száma: B/2020/004136

Varga Erika

Természetgyógyász, Keleti mozgás- és masszázs terapeuta, Joalis terapeuta, Biodinamikus craniosacralis terapeuta, Ayurvédikus terapeuta, Kozmetikus

Vallom, hogy a belső béke, a lelki egyensúly, a harmónia megléte nagymértékben hozzájárul fizikai valónk minőségéhez. A gondoskodó érintés, az értő hallgatás, a szerető figyelem elengedhetetlen feltétele annak, hogy egyensúlyban tudjuk tartani magunkban és magunk körül is az öt elemet: a Fémet, a Vizet, a Fát, a Tüzet és a Földet …

Magyarországon az AquasureH2 és a CO2 Carboxy Combo kizárólagos forgalmazójaként nagyon fontosnak tartom, hogy a hazai szakemberek ne csak professzionális technológiákkal, hanem egy teljesen új szemlélettel is megismerkedjenek, mellyel ezentúl sokkal többet nyújthatnak majd vendégeiknek, mint eddig!

Hogyan működik a Cellblaster therapy®?

A Cellblaster therapy® by Erika Varga személyre és problémára szabott segítséget nyújt, hogy invazív beavatkozások nélkül, saját ritmusban haladva, megőrizzük vonásaink és bőrünk fiatalságát, illetve az erőteljesebb elváltozásokat regenerálva, frissebb, fiatalosabb bőrrel és arcvonásokkal tudjuk megélni az idő múlását.

Megalkotása évekig tartó folyamat volt. Évről-évre gyarapodott, míg elérte mostani formáját és kiteljesedett. Nincs annál csodálatosabb érzés, amikor vendégünk kezelés után percekig szótlanul nézi magát a tükörben, és próbálja befogadni a látványt. Majd elkezd örülni. Úgy igazán. Megtelik a szoba szeretettel. A többi jön magától……