A téli hónapok beköszöntével nem csak az ünnepekre kell felkészülnöd, hanem fontos hogy a bőrápolási rutinodat is téliesítsd. A hideg idő sokkal jobban megviseli a szervezetünket, így körültekintőbben kell foglalkoznunk a bőrünkkel is. Ebben az időszakban még a normál állapotú bőr is sokkal szárazabb és érzékenyebb, így nem mindegy milyen hatóanyagokat juttatunk a bőrbe.

Most két olyan prémium hatóanyagú kezelést mutatunk be nektek, melyek rendkívül hatásosan felkészítik és feltöltik nem csak a bőrödet, de a lelkedet is.

 

AQUASURE H2 – vízterápia, a bőrödért

Az AQUASURE H2 vízterápia a hidrogén peeling-toning egyedi technikáját ötvözi és használja mindezt egy vitamin szérummal kiegészítve.

 

Hogyan segíti az Aquashure vízterápia a téli bőrápolásodat?

Az őszi/téli bőrápolás kulcsa a hidratálás. A bőr ilyenkor fokozottan száraz, és különösen igényli, hogy a sűrű hidratálást. A kezelés, amellett hogy kiválóan hidratálja és tisztítja a bőrödet, a vitaminos szérumnak köszönhetően, olyan vitaminokkal tölti fel az arcbőröd, melyre ebben az időszakban különösen szükséged van.

A kezelés minden bőrtípusnak képes megoldást nyújtani bőrápolási problémáira, hiszen a vízterápia hatékonyan kezeli akár a problémás, aknés bőrt is, de az érett bőr problémáit is orvosolni tudja. A kezelés olyan prémium hatóanyagokat tartalmaz, melyek képesek eltávolítani az öregedésért felelős szabadgyököket a bőrből illetve támogatják a bőr önmegújító folyamatait, de mindezekkel együtt az öregedés már látható jeleit is mérséklik, hiszen csökkentik az apróbb, látható ráncokat is.

 

 

CO2 terápia

Napjaink egyik feltörekvő és még nagyon kevés helyen elérhető non-invazív kezelési technikája, melynek lelke testünk egyik alkotóeleme, a szén-dioxid. Ezt a testben természetesen meglévő és működő folyamatot használja ki és a bőrön át felszívódó szén-dioxid gáz terápiás hatását érvényesíti.

Nincs tű, nincs fájdalom, nincs hámsérülés – a hatás mégis magáért beszél.

 

Hogyan segíti a CO2 terápia a téli bőrápolásodat?

A hideg évszak megviseli a bőrünket, sokkal szárazabb és érzékenyebb lesz így arcbőrünk, tehát a normál egyensúly felborul. A CO2 Terápia képes ezt visszaállítani, és kezelni a bőr túlzott szárazságát, vagy éppen a bőr fokozott zsírtermelését is, ezzel megteremtve szervezetünkben az egyensúlyt. Az alapvetően túlérzékeny bőrtípusúak tudják, milyen nagy kihívás akár krémet vagy kezelést találni, amely megfelelő a bőrtípusuknak. Ez a kezelés kiválóan alkalmas a bőr túlérzékenységének kezelésére, hiszen növeli a sejtek immunitását javítja a bőr szerkezetét és minőségét is. Az arcszínünk a téli időszakban gyakran mondható szürkésnek vagy tompának, így kétségkívül jól jön egy kiadós feltöltődés, melyre a CO2 terápia kiváló megoldást nyújt, hatására sokkal egészségesebb és egységesebb lesz arcbőrünk. Természetesen ez a kezelés is ugyanúgy alkalmazható problémás, aknés bőrre, és ránctalanító és feszesítő hatásának köszönhetően az érett bőr kezelésére is alkalmas.

 

Töltődj fel velünk az ünnepekre!

Prémium kezeléseinkkel természetes és egészséges módon érheted el szép és hidratált bőrt, mindezt tűszúrások és fájdalom nélkül.

Látogass el hozzánk és töltődj fel a téli időszakra!