Az elmúlt 15 évben a MiLi az intelligens technológiával készített praktikus és mégis gyönyörű termékeinek köszönhetően egy globális márkává nőtte ki magát és elhozta nekünk a digitálisan fejlődő jövőt a szépségiparban. Ennek a magasan fejlett technológiának köszönhetően jött létre a MiLi Pure Spray is, amiről most bővebben olvashattok.

 

Mi is az a MiLi Pure Spray?

A MiLi Pure Spray egy hidrogénben gazdag párát kibocsájtó okos készülék, ami megkönnyíti a mindennapi bőrápolásodat. Ez az egyetlen olyan kozmetikai eszköz, amely mindössze 2 másodpercen belül hidrogénben gazdag vizet hoz létre. A rendszer mikro-ionos technológiát alkalmaz az ultra-finom pára kibocsátására.

 

 

A hidrogén pára előnyei

  • A hidrogén pára gyengéd, mégis hatékony antioxidáns, amely nem borítja fel a bőr finom PH egyensúlyát, és mindemellett csökkenti a bőr öregedésének jeleit.
  • Nem tartalmaz toxikus anyagokat – egyaránt alkalmazható érzékeny, száraz vagy olajos bőrtípusok esetében is.
  • Kiegyenlíti az egyenetlen bőrszínt, segíti az egységes bőrkép kialakulását.
  • Gyulladáscsökkentő hatású
  • Azonnali hidrogénben gazdag hidratáló hatású

 

Mit mondanak a szakértők?

2016-ban figyeltek fel globálisan a hidrogénezett víz wellness használatára. Ma már több mint 900 orvosi folyóirat említi a hidrogénnel dúsított víz pozitív hatásait. Beleértve a Journal of Natural Medicine-t amely úgy fogalmazott, a hidrogéngazdag víz az egyik legerősebb lehetséges antioxidáns, amelyet valaha megvizsgáltak (2007).

“Nagy ígéretekkel kecsegtet a hidrogénezett víz és a hidrogénkezelés használata, többek között a stroke, a bőr öregedésének és anyagcsere betegségeinek, valamint az idegrendszeri sérülések okozta oxidatív károsodások megelőzésének elősegítése vagy azok megfordítása esetén” – Macrene Alexiades, MD, bőrgyógyász és Elle közreműködője

 

Szeretnéd folyamatosan tudni, mennyire hidratált a bőröd?

A MiLi-vel ez is lehetséges, ugyanis a Pure Spray egyben egy okos bőrelemző rendszer is.
Az mesterséges intelligenciával rendelkező hidratáló rendszer és nedvességmérő megvizsgálja a bőr nedvességtartalmát és automatikusan kiszámolja az optimális nedvességhez szükséges pára mennyiségét, így mindig tudod, bőröd milyen állapotba van, és mennyi hidratálásra van szükséged a tökéletes bőrért. És mindehhez tartozik még egy telefonos applikáció is, ahol ezeket az adatokat folyamatosan nyomon tudod követni, hiszen a készülék 5 másodpercen belül átküldi bőröd hidratáltságának adatait az okos telefonodba, így figyelheted bőröd javulását napról napra.

 

Szeretnéd kipróbálni a MiLi Pure Sprayt?
Jelentkezz be hozzánk, és ismerd meg közelebbről referenciaszalonunkban!