Előző blogbejegyzésünkben már olvashattatok a téli bőrhidratálásról, melyhez szalonkezeléseket ajánlottam nektek. Most pedig elárulok egy titkot, mellyel bárki hidratálttá teheti bőrét reggelente, mielőtt munkába indul!

Mivel bőrünk egyszerre csak kevés hatóanyagot képes elnyelni, ezért a 7 lépcsős stratégiát következetesen végezve, a bőséges hidratációs szintek valóban segítenek az egészséges bőrkörnyezet kialakításában, melyben a bőrsejtjeink jobban működnek. Ez a termékrétegezési módszer lehetővé teszi, hogy a bőr elnyelje a vékony rétegben felvitt hidratáló anyagokat, ezzel elérve, hogy több hatóanyag szívódjon fel a mélyebb rétegekbe.

Így csináld:

1, Tisztítsd meg az arcodat a szokásos módon.

2, Az első réteg felvitele előtt, töröld át a bőrödet egy nedves vattakoronggal, vagy fújd le a bőrödet a Mili Pure Spray-vel, mely finom hidrogén dús vízpárát juttat a bőrsejteket tartalmazó bazális rétegbe. Az általad kedvelt bőrápoló tonikot tedd a tenyeredbe és vidd fel az első réteget az arcodra, kifejezetten ott, ahol száraz a bőröd.

3, Tegyél újabb adag érme mennyiségű tonikot a tenyeredbe és vidd fel az arcodra, nyakadra, dekoltázsodra simító mozdulatokkal. Várj, amíg teljesen beszívódik a bőrödbe.

4-7, Ismételd meg az előző mozdulatokat mindig egy érme mennyiségű tonikkal, és mielőtt tovább mennél várj, amíg teljesen beszívódik az anyag. Ha van Mili Pure Sprayd, akkor minden tonik felvitel után fújd le vele magadat és paskold be a nedvességet.

8, Befejezésként, ha úgy érzed, hogy szükséges, kenj a bőrödre egy könnyű szérumot vagy krémet. Ha viszont életre kelt a bőröd, akkor tedd fel a szokásos sminkedet és indulhat a nap. 🙂

Mire figyelj?

Az ideális rétegszámot mindenkinek magának kell megtalálnia, és bőre nedvesség igényéhez igazítania. Ha túl sok tonikot viszel fel, az irritálhatja bőrödet. Tehát a 7 réteg nem kőbe vésett szabály, csak ajánlott ismétlésszám. A 7 lépéses toner módszer egy remek lehetőség arra, hogy megismerd bőrödet és személyre szabd bőrápolásodat. Ez hatalmas segítségedre lesz abban, hogy bőrápolásod tudatosabbá váljon, így a jövőben biztosan nem fogsz felesleges krémekre, szérumokra költeni, mert ismerni fogod az igényeidet.

Minden tonik működik?

Légy alapos, mikor tonikot választasz. Véletlenül se használj olyat, mely alkoholt vagy szintetikus illatanyagot tartalmaz.

 

Ha szeretnél többet tudni a Mili Pure Spray-ről, akkor itt olvashatsz róla!

Ha beleszerettél, mint én, akkor itt tudod megrendelni. 🙂