Az új kedvencem ez a varázslatos kis készülék, amit szeretnék most neked bemutatni. A MiLi Pure Spray egy párásító, arctisztító készülék, hidrogén gazdag vízzel, mely egy alkalmazás segítségével felméri bőröd állapotát, és személyre szabottan biztosítja bőröd megfelelő hidratáltságát a nap bármely szakaszában, akárhol is vagy!

 

Miért pont hidrogén?

A hidrogén terápiás felhasználása most kezd világszinten kibontakozni, pedig a kutatásokat már Szent -Györgyi Albert elkezdte. Bizonyítást nyert, hogy a molekuláris hidrogén a legkisebb és egyben legerősebb antioxidáns, ráadásul oxigénnel egyesülve szervezetünk kiválasztó folyamatait segítő értékes vízzé válik.

A molekuláris hidrogén kimutatottan növeli a sejtek nedvességtartalmát úgy, hogy növeli a sejten kívüli nedvességtartalom sejtekbe való bejutását, az egyik leghatékonyabb szövethidratáló anyag!

A hidrogén igazi anti-aging bomba. Felturbózza a szervezet antioxidáns szintjét, ezzel segíti a gyulladásos folyamatok megszűnését és gátolja az öregedési folyamatokat!

 

Hogyan gátolja az öregedési folyamatokat a Mili Pure Spray?

A test és ezen belül a bőr öregedésének is fő oka a túlzott szabadgyök felhalmozódás. Ezek jelenléte fokozza a melanin termelést, ezzel a foltos elváltozások megjelenését; a ráncok kialakulását, mert roncsolódik a kollagén és elasztin rostokból álló háló; ill. a hyaluronsav mennyisége is lecsökken a bőrben, mely felelős a bőr hidratáltságáért, teltségéért.

Az antioxidánsok védőpajzsként működnek az ártalmas szabadgyökökkel szemben. Az egészséges szervezet elegendő antioxidánst termel ahhoz, hogy közömbösítse a szervezetben keletkező, illetve a környezetből bekerülő szabadgyökök pusztító hatását. A sejtek antioxidáns termelő képessége viszont egyéni szinten eltérő, és az életmódtól és életkortól erősen függő a mennyisége a testben.

A Mili Pure Spray egy alkalmazás segítségével felméri a bőr aktuális hidratáltságának szintjét, és személyre szabva pótolja a kellő nedvességtartalmat a bőrben hidrogén gazdag vízzel, így harcolva a szabadgyökök és a bőröregedés ellen, biztosítva a bőr megfelelő hidratáltságát!

 

Hogyan működik a Mili Pure Spray?

  1. lépés: A telefonodra letölthető alkalmazáson elvégzed a bőrödre vonatkozó alapbeállításokat.
  2. lépés: A készülék érzékelőjével gyengéden megméred bőröd nedvességtartalmát. A mérés eredménye azonnal megjelenik az alkalmazásban.
  3. lépés: A kezelt bőrfelületre irányítva, a készülék gombjának megnyomásával az aktuálisan szükséges mennyiségű, finom hidrogén gazdag párát enged ki a készülék.
  4. lépés: Élvezheted a tökéletesen hidratált bőr friss, üde érzését! 🙂

A készülék praktikus méretének és magával ragadó külsejének köszönhetően pedig szívesen viszed magaddal, és használod bárhol, bármikor! 🙂

Ha szeretnél többet tudni a Mili Pure Spray-ről, akkor itt olvashatsz róla!

Ha beleszerettél, mint én, akkor itt tudod megrendelni. 🙂

Karácsonyi last minute ajánlatunk:

Mi lehetne jobb ajándék, mint a tökéletesen hidratált bőr?

5 alkalmas bérleteink mellé most egy MiLi Pure Spray-t adunk ajándékba!

Ha december 17. és 21. között vásárolsz nálunk bármilyen 5 alkalmas bérletet, megajándékozunk egy MiLi Pure Spray készülékkel!

A készülék eredeti ára: 39.990 Ft

Ha a karácsonyfa alá szánod, bérleteinket ajándékulatvány formájában is kérheted!

A vásárlásért keress fel minket, az alábbi elérhetőségeink egyikén!

TELEFONSZÁM:

06-30/471-6519

E-MAIL:

info@cellblastertherapy.com

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:

Öt Elem Életmód Központ

1052 Budapest, Régiposta utca 5. I. emelet 2.