Közeleg a december és vele együtt a Karácsony is, ami egyet jelent az ajándékkereséssel. Tudjuk milyen nehéz megtalálni a tökéletes meglepetést szeretteidnek, így most segítségképp összeállítottunk egy pár csomagajánlatot, hogy idén ne kelljen sokat bajlódnod az ajándékvásárlással.

A csomagokat elsősorban olyan hölgyeknek ajánljuk, akiknek fontos a tudatos bőrápolás, a szépség és egyben az egészség megőrzése is. Kezeléseink során kizárólag prémium termékekkel és hatóanyagokkal dolgozunk, így biztos lehetsz benne feltöltődve és egészségesen ragyogó bőrrel távozol tőlünk.

 

 

Milyen kezelést ajánlunk az ünnepekre?

A hideg téli időszakban különösen fontos hogy odafigyeljünk bőrünk ápolására. Az AQUASURE H2 vízterápia javítja az egész bőr állapotát, hatékonyan felfrissíti és hatására a bőr újra lélegezni kezd.
Az AQUASURE H2 vízterápia a hidrogén peeling-toning egyedi technikáját ötvözi és használja. Ez a technológia kozmetikai alkalmazása minden vendég számára, aki átesik a kezelésen, feledhetetlen élményt nyújt.

 

 

Milyen hatásai vannak a H2 vízterápia kezelésnek?

 

  • csökkenti a bőröregedés látható jeleit és eltávolítja az öregedéséért felelős szabadgyököket a bőrből
  • táplálja, tisztítja és hidratálja a bőrt
  • támogatja a bőr önmegújító folyamatait így bőrödet sokkal feszesebbnek és rugalmasabbnak fogod érezni
  • normalizálja a pórusokat és hatékonyan kezeli az aknés bőrt
  • látványosan tonizálja és emeli az arckontúrokat
  • fokozza a bőr anyagcsere aktivitását.

 

 

Milyen csomagajánlatok közül választhatsz?

 

Basic csomag – 14 900 Ft

Hidrogén peeling és hidratálás + CELLBLASTER terápiás masszázs

 

A hidrogénvizes tisztítás az aktív hidrogén molekuláknak köszönhetően intenzíven oldja le az elhalt szarusejteket a bőr felszínéről. A pórusok kitisztulnak, a keringés intenzívebb lesz és a sejtébresztő masszázshoz használt speciális olaj kompozícióban található értékes enzimek, vitaminok és egyéb hatóanyagok is akadálytalanul tudnak bejutni a bőrbe. Kényeztető érzést nyújt a bőrnek és a benne található illóolajok terápiás hatása táplálja a lelket is. Ez egy igazi arcvasaló kezelés.

 

A csomag tartalma:

  1. Bőr letisztítása megfelelő hatóanyagokkal.
  2. Hidrogén vizes peeling és toning, mely intenzíven oldja le, az elhalt szarusejteket a bőr felszínéről. A beépített vákuumnak köszönhetően stimuláló nyirokmasszázst is végzünk, mely előkészíti a kötőszövetet a hatóanyagok eredményes befogadására. Ezzel a lépéssel egyúttal a szövetek hidratálását és tisztítását is elvégezzük, melyet a vízben oldott molekuláris hidrogén tesz lehetővé.
  3. CELLBLASTER terápiás masszázs, melynek célja hogy a tiszta, energiával feltöltött szöveteket új információval lássa el, biztosítva azok megújulási képességének javítását. A masszázshoz szakértő által fejlesztett speciális Sejtébresztő szérumot használunk, melynek összetevői intenzíven regenerálnak, fiatalítanak, táplálnak és erősítenek szöveti és lelki szinten egyaránt. A keleti fogásokat és a speciális érintéseket mesterien kombináló masszázs eredményeként bőrünk teltebb, ragyogóbb és tónusosabb lesz. Az izmok és kontúrok feszesebbé válnak, az arc felek közötti eltérések eltűnnek, a tekintet kinyílik, a vonások meglágyulnak. Az arc 3 dimenziós formájának visszarendezése arcképünk fiatalodását, műtét nélküli megújulását segíti elő.

 

 

 

Plus csomag – 19 900 Ft

A csomag tartalma:

  1. Hidrogén vizes peeling és hidratálás galvánárammal kombinálva.
  2. Vákuum savas peeling. Célja a bőregyensúly helyreállítása. A hidrogénes vízben oldott AHA- sav gyengéden eltávolítja a felesleges, elhalt hámsejteket. Ezzel felkészítve a bőrt a tápláló hatóanyagok befogadására.
  3. Tápláló, vitalizáló, antioxidáns bomba a bőrnek, melynek hatékonyságát a benne található aktív C-vitamin biztosítja. A prémium minőségű szérumot szintén hidrogénes vízben oldjuk, mielőtt a bőrbe juttatjuk.
  4. CELLBLASTER terápiás arcmasszázs.

 

 

 

Mindent bele maxi csomag – 39 900 Ft

 

A csomag tartalma:

  1. Hidrogén vizes peeling és toning galvánárammal kombinálva.
  2. AHA- vagy gyümölcssavas peeling a bőr állapotának és igényének megfelelően.
  3. Aktív C-vitaminos szérummal bőrtáplálás.
  4. Cellulóz arcmaszk.
  5. Galván görgőfejes bőrmasszázs.
  6. CELLBLASTER terápiás arcmasszázs.

 

 

Szépülj nálunk az ünnepekre és kezd frissen az új évet!
Jelentkezz be hozzánk!