Holistic Skin Clinic
Egészségünk és szépségünk a keleti tanok tükrében
A régi kínaiak szerint a kozmoszban öt olyan energia létezik, amely befolyásolja a Föld működését. Ennek ötféle szimbolikus megnyilvánulást adtak. Ez az öt elem: Fa, Tűz, Föld, Fém és Víz.
Ezek az elemek irányított és ellenőrzött kapcsolatban vannak egymással.
Ez a filozófia az alapja Életmód Központunk munkájának is.
Teljesség, egészség, természetesség, szépség és kisugárzás! Legyen szó egészségfejlesztésről, masszázsról, személyre szabott alakformálásról vagy arcápolásról, mindenben a legjobb tudásunk szerint segítünk.

Bemutató – és referenciaszalon

Budapesten az 5. kerületben működő Öt Elem Életmód Központban szeretettel várjuk a szakmai érdeklődőket és azokat is, akik vendégként szeretnék a saját bőrükön megtapasztalni az AquasureH2 és a CO2 terápia hatásait.
SZOLGÁLTATÁSOK:
Konzultáció /testelemzés; táplálkozási és kezelési terápia
Problémás bőr terápiás kezelése /akne, gyulladás, hegesedés
Rosaceas bőr
terápiás kezelése
Bőrhalványító
kezelések
Anti-aging terápiák:
Seyo TDA kezelések / Hyal, Mitocell, Canaboost, Polar, Fight férfi szérumokkal
Hidrogénterápia
+ Seyo TDA
Öt Elem bőrfiatalító program: Hidrogén + CO2 + Seyo TDA + galván + CELLBLASTER terápia
AQUASURE H2 kezelések: Alap/Micro/ Mindent bele
maxi csomag
Amikor eljössz hozzánk…

1.

Miután megérkezel hozzánk, a bemutatkozás és kényelembe helyezés után megkérünk, hogy töltsd ki vendégkartonunkat.

2.

Ezt követően bevezetünk a kezelőszobába, ahol átöltözhetsz a számodra előkészített kezelőruhába és kényelembe helyezheted magad a kezelőágyon.

3.

A kezelés megkezdése előtt átbeszéljük, hogy milyen problémával, céllal, elvárással érkeztél hozzánk és az is fontos kérdés, hogy miért minket választottál a számtalan kínálkozó lehetőség közül.

4.

A kitűzött cél ismeretében kiválasztjuk azt a kezelést vagy kezeléskombinációt, mely a legalkalmasabb bőrproblémád megoldására, illetve ha tudjuk, hogy egy kezelés nem lesz elegendő a megoldáshoz, akkor felállítjuk a személyre szabott bőrápolási programod. Ennél a pontnál mindig elmondjuk, hogy a megfelelően kiválasztott terápia, változásokat fog elindítani a bőr állapotában, így fenntartjuk a jogot, hogy ha szükséges felülírjuk az előre felvázolt terápiát.

5.

Ezután elvégezzük a kiválasztott és általad jóváhagyott kezelést, melynek minden fontos mozzanatát kommunikáljuk feléd. Ezzel biztosítjuk, hogy nyugodtan, feszültségmentesen tudj pihenni a kezeink között, illetve mindenről tájékoztatjuk, hisz minél több tudatos vendégünk van, annál eredményesebbek tudunk lenni a munkánkban, mivel vendégünk érti a történéseket, így együttműködővé tud válni.

6.

Kezelés végén mindig meghallgatjuk a tapasztalataid, élményeid, mert így megismerhetünk Téged és igényeidet, és visszajelzést kaphatunk a munkánkról is.

7.

Ha nyitott vagy rá, megkérünk, hogy értékeld a tapasztaltakat, hisz ezek akár „jók”, akár „rosszak”, mindkettőnk, sőt leendő vendégeink számára is hasznos információk.

8.

Mielőtt elbúcsúznánk tőled, megbeszéljük az otthoni ápolás szükséges lépéseit, javaslatot teszünk a számodra megfelelő bőrápolókra is.

9.

Időpontot egyeztetünk egy következő kezelésre és felhívjuk a figyelmed, hogy ha bármilyen kérdésed felmerül a bőrápolással kapcsolatban a következő találkozásig, akkor keress bennünket bizalommal.

 
Pertnereknek
Budapesten az 5. kerületben működő Öt Elem Életmód Központban szeretettel várjuk a szakmai érdeklődőket, akik szeretnének előre egyeztetett időpontban, díjmentesen megismerkedni az AquasureH2 géppel, és a termékekkel. Az alábbi gombra kattintva, töltsd ki érdeklődői formunkat, és mi felvesszük veled a kapcsolatot.
 
Vendégeknek
Budapesten az 5. kerületben működő Öt Elem Életmód Központban szeretettel várjuk azokat a Vendégeket, akik szeretnék a saját bőrükön megtapasztalni az AquasureH2 és a CO2 terápia hatásait. Az alábbi gombra kattintva, töltsd ki érdeklődői formunkat, és mi felvesszük veled a kapcsolatot.
Kapcsolat

Telefonszám:

06-30/471-6519

Bemutatószalon

Holistic Skin Clinic
1125 Budapest, Istenhegyi út 81.
;

Nyitva tartás

Bejelentkezés szerint
kedd-péntek: 9:00 – 21:00