Hidrogén terápia a kozmetikai iparban

Hidrogénterápia már a kozmetikai iparban is!
Ismerd meg az évtized legújabb innovációját, mely a molekuláris hidrogén erejét alkalmazza immár nem csak a természetgyógyászatban és az orvoslásban, hanem a kozmetikában is!
Most mindent megtudhatsz a hidrogén bőrre- és szervezetre gyakorolt hatásáról, és megismerheted a legmodernebb hidrogénterápiás kozmetikai eljárásokat.

“Vallom, hogy a belső béke, a lelki egyensúly, a harmónia megléte nagymértékben hozzájárul fizikai valónk minőségéhez. A gondoskodó érintés, az értő hallgatás, a szerető figyelem elengedhetetlen feltétele annak, hogy egyensúlyban tudjuk tartani magunkban…
Magyarországon az AquasureH2 és a CO2 Carboxy Combo kizárólagos forgalmazójaként nagyon fontosnak tartom, hogy a hazai szakemberek ne csak professzionális technológiákkal, hanem egy teljesen új szemlélettel is megismerkedjenek, mellyel ezentúl sokkal többet nyújthatnak majd vendégeiknek, mint eddig!
Célom, hogy megtaláljam azokat a partnereket, szakembereket, akikkel karöltve hidrogénterápiás központokat tudunk országszerte kialakítani és folyamatosan bővülő tudásunkat nyitott szívvel átadni az érdeklődőknek.”

Varga Erika

H2 hidrogénterápia
A szervezetünket terhelő szabadgyökök mennyisége napjainkban folyamatosan növekszik a légszennyezés, dohányzás, a helytelen táplálkozás és számos külső faktor miatt, ezek pedig mind hozzájárulnak bőrünk idő előtti öregedéséhez. A szabadgyökök károsíthatják a DNS állományunkat, a sejthártyákat és a különböző proteineket is, azonban létezik ellenük egy hatékony védekezés, mégpedig a hidrogén.
A molekuláris hidrogén a legkisebb, és egyben legerősebb antioxidáns, ami még a hajszálerek falán is képes átjutni, oxigénnel egyesülve pedig értékes vízzé válik, és segíti szervezetünk kiválasztó folyamatait.
AQUASURE H2
vízterápia, a bőrödért
Az Aquasure H2 a világ első olyan szépségipari eszköze, mely a hidrogén peeling-toning egyedi technikáját ötvözi és használja. Az Aquasure H2 egy multifunkcionális, csúcstechnológiás kezelőegység, ami a vendégek igényeinek megfelelően egyedi kozmetikai kezelések elvégzésére is alkalmas, a kezelés hatására pedig azonnal újra lélegezni kezd a bőr.
R
támogatja a bőr önmegújító folyamatait
R
táplálja, tisztítja és hidratálja a bőrt
R
csökkenti a bőröregedés látható jeleit
R
eltávolítja az öregedésért felelős szabadgyököket a bőrből
R
fokozza a bőr anyagcsere aktivitását

Kinek ajánlom az Aquasure H2 hidrogén terápiás gépet?

 

Induló kozmetikai vállalkozásod van?

Gondolkozol rajta, hogyan és milyen kezelésekkel indítsd el vállalkozásod?

Mitől lehetsz Te más, tömegből kitűnő kozmetikus?

Biztos lehetsz benne, hogy ezzel a géppel Te leszel a környék legtrendibb szolgáltatója.

Ezzel egy olyan egyedi, semmihez sem hasonlítható élményt tudsz adni vendégeidnek, amivel berobbansz a piacra.

Hogyan tudod továbbfejleszteni meglévő szolgáltatásaid?

Bizonyára Te is találkoztál már olyan bőrelváltozással, amire nem tudtál a hagyományos keretek között megoldást nyújtani.

Amikor már nem boldogulsz az eddigi megszokott kezelésekkel, akkor ideje bevetni a hidrogén fantasztikus sejtregeneráló erejét.

Egy ilyen gép tökéletesen alkalmas a konvencionális terápiáid mellett, a „kezelhetetlen” problémák látványos megoldására.

Szeretnél egyedi, semmi eddigihez nem hasonlítható élményt nyújtani vendégeidnek?

w

Mit mondanak azok, akik már használják az Aquasure H2 gépet?

Tavaly ősszel vásároltam meg az AquasureH2 hidrogén terápiás gépet. Nagy kiváncsisággal kezdtem el használni, fokozatosan beépítettem a kezeléseimbe és egyre több tapasztalatot szereztem. Ma már el sem tudom képzelni, hogy e nélkül a gép nélkül bármilyen kozmetikai kezelést elvégezzek.

Bihariné Beke Eszter

Kozmetikus, Mezőtúr

Mióta bizalmat szavaztam az AquasureH2 hidrogén terápiás gépnek, azóta nincs lehetetlen a kozmetikai kezeléseimben. Új dimenziókat nyitott meg, hiszen olyan problémákat tudok fájdalom és irritáció nélkül kezelni, amik előtte gondot okoztak. Minden terápiámat kiegészítem a hidrogénes víz regeneráló hatásával.

Czoborné Jákli Berta

Kozmetikus, Dunaföldvár

Én voltam az első, másfél évvel ezelőtt, aki megvásárolta a gépet, amit azóta sem bántam meg. Mozgásterápiákkal foglalkozom és a vendégeim mozgásszervi problémáit kezelem a hidrogénes vízzel. Új szinten tudok olyan elváltozásokat eredményesen  kezelni, amikre azelőtt csak hosszas fizikoterápiás módszerekkel volt megoldás. De hibátlanul működik akkor is, ha sminkelésre jönnek hozzám.

Jung Melinda

Sportoktató, Szépségtanácsadó, Tatabánya

Na jó, de megéri megvenni a gépet?

Mit gondolsz jó befektetés megvenni ezt a gépet? Beleszerettél ebbe az innovatív eljárásba?

SZUPER!

De egy felelősen gondolkozó vállalkozót nem szabad, hogy csak az érzelmei vezéreljenek.

Nézzük meg mi a helyzet a józan, gazdasági tényekkel! Mit mutatnak a számok? Mikorra térül meg a befektetésed?

Kiszámoltuk.

Egy átlagos kozmetikai kezelésszámmal számolva, akár 3 hónap alatt visszajöhet a befektetett összeg és utána már csak hozza a szín tiszta profitot.

Készítettem neked egy megtérülés kalkulátort. Írd bele a saját számaid és látod, hogy nálad mennyi idő alatt térül meg.

Kattints ide és töltsd le a megtérülés kalkulátort!