Hidrogén terápia a kozmetikai iparban
Elméleti oktatás és gyakorlati bemutató

Hidrogénterápia már a kozmetikai iparban is!
Ismerd meg az évtized legújabb innovációját, mely a molekuláris hidrogén erejét alkalmazza immár nem csak a természetgyógyászatban és az orvoslásban, hanem a kozmetikában is!
Oktatásunkon mindent megtudhatsz a hidrogén bőrre- és szervezetre gyakorolt hatásáról, és megismerheted a legmodernebb hidrogénterápiás kozmetikai eljárásokat.

“Vallom, hogy a belső béke, a lelki egyensúly, a harmónia megléte nagymértékben hozzájárul fizikai valónk minőségéhez. A gondoskodó érintés, az értő hallgatás, a szerető figyelem elengedhetetlen feltétele annak, hogy egyensúlyban tudjuk tartani magunkban…
Magyarországon az AquasureH2 és a CO2 Carboxy Combo kizárólagos forgalmazójaként nagyon fontosnak tartom, hogy a hazai szakemberek ne csak professzionális technológiákkal, hanem egy teljesen új szemlélettel is megismerkedjenek, mellyel ezentúl sokkal többet nyújthatnak majd vendégeiknek, mint eddig!
Célom, hogy megtaláljam azokat a partnereket, szakembereket, akikkel karöltve hidrogénterápiás központokat tudunk országszerte kialakítani és folyamatosan bővülő tudásunkat nyitott szívvel átadni az érdeklődőknek.”

Varga Erika

H2 hidrogénterápia
A szervezetünket terhelő szabadgyökök mennyisége napjainkban folyamatosan növekszik a légszennyezés, dohányzás, a helytelen táplálkozás és számos külső faktor miatt, ezek pedig mind hozzájárulnak bőrünk idő előtti öregedéséhez. A szabadgyökök károsíthatják a DNS állományunkat, a sejthártyákat és a különböző proteineket is, azonban létezik ellenük egy hatékony védekezés, mégpedig a hidrogén.
A molekuláris hidrogén a legkisebb, és egyben legerősebb antioxidáns, ami még a hajszálerek
falán is képes átjutni, oxigénnel egyesülve pedig értékes vízzé válik, és segíti szervezetünk
kiválasztó folyamatait.
AQUASURE H2
vízterápia, a bőrödért
Az Aquasure H2 a világ első olyan szépségipari eszköze, mely a hidrogén peeling-toning egyedi technikáját ötvözi és használja. Az Aquasure H2 egy multifunkcionális, csúcstechnológiás kezelőegység, ami a vendégek igényeinek megfelelően egyedi kozmetikai kezelések elvégzésére is alkalmas, a kezelés hatására pedig azonnal újra lélegezni kezd a bőr.
R
● támogatja a bőr önmegújító folyamatait
● táplálja, tisztítja és hidratálja a bőrt
● csökkenti a bőröregedés látható jeleit
● eltávolítja az öregedésért felelős szabadgyököket a bőrből
● fokozza a bőr anyagcsere aktivitását
CO2 terápia – Carboxy Combo
A CO2 terápia a ragyogó, fiatalos arcbőr titka, hiszen fokozza a bőr anyagcsere folyamatait és a természetes oxigéntermelést, ezáltal biztosítja a mély hidratációt. Ennek eredménye ragyogó, friss bőr és egyenletesebb bőrfelszín, már az első kezelés után. A Co2 terápia bizonyítottan hatásos kisebb felszíni sérülések, akné és hegek kezelésére is.
R
● serkenti a bőr anyagcseréjét
● fokozza az oxigéntermelést
● mélyen hidratálja a bőrt
● drámaian ragyogó, frissebb bőrt eredményez
● egyenletesíti a bőrszínt
PROGRAM

Bemutatkozás

Oktatás – Hidrogén terápia a kozmetikai iparban

Aquasure H2 bemutató

CO2 Carboxy Combo termék bemutató

 Szolgáltatas bevezetés, marketing tippek

 Az elméleti oktatás közben a kozmetikai kezeléseket modelleken szemléltetjük.

w
ELŐADÓ
Varga Erika
Az AquasureH2 és a CO2 Carboxy Combo kizárólagos forgalmazója Természetgyógyász, Keleti mozgás- és masszázs terapeuta, Joalis terapeuta, Biodinamikus craniosacralis terapeuta, Ayurvédikus terapeuta, Kozmetikus
A regisztráció INGYENES
A bemutató résztvevői számára kedvezményes gépvásárlási lehetőséget is biztosítunk!
Helyszín:
Öt Elem Életmód Központ,

1052 Budapest,

Régiposta u. 5. I. em. 2.

Gyere el oktatásunkra, és ismerd meg ezt az elképesztő technológiát!