CELLBLASTER® therapy  by Erika Varga
Vélemények azoktól, akik már részt vettek a

Bronz csomag

képzésen

Varga Erika

holisztikus bőrterapeuta, tréner

Köszönöm mindazoknak, akik már részt vettek a Cellblaster® therapy by Erika Varga Bronze csomagjának képzésén.

És köszönöm a véleményeteket is, mellyel segítitek azokat, akik még nem döntöttek véglegesen a tanfolyamon történő részvételről.

Visszajelzések a tanfolyam résztvevőitől

Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, Erika egy csodás személyiség. Az érthető tananyag mellé sok új információt és tudást is kaptam. Az arc masszázs pedig egy igazi kincs, amit mindenkinek meg kell ismernie.
Biró-Tóth Barbara

Bronze csomag résztvevő, Cellblaster® therapy by Erika Varga

Én egy ideje „lelki gödörbe” kerültem és rettentően hálás vagyok Neked és a sorsnak is,hogy utamba sodort ,mivel ezzel a terápiával és a személyed kifinomult tudásával végre kimozdultam onnan.
Rosszat nem tudok mondani a tanfolyamról,mert amit adsz és képviselsz az számomra mind-mind nagyon pozitív és elképesztő a tudás háttered és az,hogy mindezt szeretettel és érdekesen adod tovább.
Remélem,hogy sok-sok közös munka és tanulás vár még ránk.
Jung Melinda

Bronze csomag résztvevő, Cellblaster® therapy by Erika Varga

Képek a tanfolyamról

A Cellblaster® therapy alkotóelemei

A tökéletesen friss, hidratált és tiszta érzés

A molekuláris hidrogén, mint legkisebb elem és legerősebb antioxidáns, ami energizál, mos és hidratál.

A bőr és az érzékek felébresztése

A Cellblaster® arcápoló elixír, mely összetételénél fogva értékes aminosavakkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal látja el a sejteket, ezzel segíti újjászületésüket.

A kezelés különlegessége

A craniosacrális rendszerünket harmonizáló figyelő, gyógyító érintés, ami támogatja, hogy a testben kialakult egyensúlytalanságok feloldódjanak, tudatosabban irányítsuk érzelmeinket és cselekedeteinket.

Az arcszobrászat maga

A masszázs mozdulatok, melyek serkentik a nyirok- és vérkeringést, tónusba hozzák az izmokat, javítják az arc dimenziós képét, feloldják a szövetekben lévő blokkokat, elakadásokat, segítik a harmonikus, fiatalos vonások újraélesztését.

Sajátítsd el az egyedülálló Cellblaster® terápiás módszert, és nyújts Te is kivételes szolgáltatást vendégeidnek!

Cellblaster® therapy by Erika Varga Bronze Csomag

A tanfolyamról

A Cellblaster® therapy by Erika Varga Bronze csomag egy összetett technika. Minden lépését fontos megérezni, megérteni és megtanulni, hogy eredményesen tudjad alkalmazni. Ez én nélküli figyelmet, szorgalmat és rengeteg gyakorlást igényel a résztvevőktől. Azt az arcot tartjuk szépnek, melyen a legtöbb részlet arányos, azaz leginkább egyensúlyban van. Ahogy idősödünk, egyre több torzulás alakul ki arcunkon és testünkön egyaránt, így fontos a craniosacrális rendszer harmonizálása. Mivel a terápia erőteljesen beindítja a test saját öngyógyító mechanizmusát, fejlesztettünk hozzá egy speciális, támogató esszenciális olajat. Hatóanyagai testi és lelki szinten is regenerációs, anti-aging hatással rendelkeznek, sejtvédő és sejt újraépítő tulajdonságuk van. A testi és lelki blokkok az izmokat gátolják természetes mozgásukban, ezért torzul az arcmimika. Az akupresszúrás pontok kezelésével és az egyedi, egymásra épülő masszázsmozdulatok segítségével képesek vagyunk az elváltozásokat helyreállítani. Az idő múlásával az arc középső és alsó része megereszkedik, az izmok és a bőr veszítenek feszességükből. Az alkalmazott molekuláris hidrogén terápia ellátja tápanyaggal a mitokondriumokat, a sejtek erőműveit, így izmaink kellő energiához jutnak. Formálhatóvá válnak, így vissza tudjuk állítani az arc természetes kontúrjait, feszesítjük a bőrt, csökkentjük a ráncok mélységét, megemeljük a szemhéjat, szemöldököt, tágra nyitjuk a tekintetet, eltüntetjük a tokát, fiatalossá
varázsoljuk a nyak- és dekoltázs bőrét.

Az oktatás tematikája

1 nap:

» craniosacrális technika alapjai

» nyirokpontok, nyirok utak

» a Cellblaster therapy esztétikai és egészségügyi hatásai

» akupresszúrás pontok, meridiánok

2. nap:

» masszázsmozdulatok, technikák

» a teljes masszázs bemutatása

» a masszázstechnika elsajátítása

» a teljes terápia felépítése

» az esszenciális olajok összetétele, hatásuk

» gyakorlás két órában.

Az oktatást kis létszámú /max. 8 fős/ csoportokban, gyakorlat centrikusan tartjuk.

A tanfolyamról Tanusítványt állítunk ki.

A tanfolyamot végzettek jogosultságot szereznek a
professzionális és otthoni ápoló esszenciális olajokat, és a Mili Pure Spray-t szakmai áron megvásárolni. 50% kedvezménnyel részt vehetnek egy Cellblaster® therapy by Erika Varga kezelésen.

Kinek ajánlott a képzés?

Elsősorban szakmai érdeklődőket várunk a tanfolyamra, de szívesen vesszük azok jelentkezését is,
akik éreznek magukban nyitottságot és kedvet a természetes segítő terápiák iránt.

 

Következő oktatási időpont:

június 14-15.

Szeretnél Te is ilyen egyedülálló terápiás szolgáltatást nyújtani szalonodban? Megtanítunk mindenre, amit tudnod kell a Cellblaster® terápiáról!

Tanfolyam csomag és ár

Z

Bronze csomag

Tartalma:

  • 2 oktatási nap
  • 1 db Cellblaster® therapy sejtesszencia otthoni bőrápolásra 10 ml

Ára: 80 000 Ft, helyett most csak 49 990 Ft

<link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="https://d1ursyhqs5x9h1.cloudfront.net/sw/css/iframe-popup1.1.css"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript"><!-- [et_pb_line_break_holder] -->var listId = 91827;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var formId = 173211;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var popupWidth = 705;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var popupHeight = 600;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var openAfterMins = 120;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var openAfterSec = 5;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var randomParam = '91827_173211';<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var mmDomain = 'salesautopilot.s3.amazonaws.com';<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var secure = ('https:' == document.location.protocol)?true:false;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var closeTitle = 'Bezárás';<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var maxShow = 0;var isExit = false;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var isLink = true;<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript" src="https://d1ursyhqs5x9h1.cloudfront.net/sw/scripts/mm-exitpopup-1.26.min.js"></script>