CELLBLASTER® therapy  by Erika Varga

Bronze csomag

Sejtébresztő terápia, hogy vendéged bőre olyan legyen, amilyet igazán megérdemel

CELLBLASTER® therapy  by Erika Varga

Varga Erika

Természetgyógyász, Keleti mozgás- és masszázs terapeuta, Joalis terapeuta, Biodinamikus craniosacralis terapeuta, Ayurvédikus terapeuta, Kozmetikus

Vallom, hogy a belső béke, a lelki egyensúly, a harmónia megléte nagymértékben hozzájárul fizikai valónk minőségéhez. A gondoskodó érintés, az értő hallgatás, a szerető figyelem elengedhetetlen feltétele annak, hogy egyensúlyban tudjuk tartani magunkban és magunk körül is az öt elemet: a Fémet, a Vizet, a Fát, a Tüzet és a Földet …

Magyarországon az AquasureH2 és a CO2 Carboxy Combo kizárólagos forgalmazójaként nagyon fontosnak tartom, hogy a hazai szakemberek ne csak professzionális technológiákkal, hanem egy teljesen új szemlélettel is megismerkedjenek, mellyel ezentúl sokkal többet nyújthatnak majd vendégeiknek, mint eddig!

Összetett problémára, csak összetetten szabad megoldást keresni.

Ahogy idősödünk testünk, így arcunk izmai is egyre tónustalanabbá válnak. A szervezet 25 éves kor után fokozatosan veszít víztartalmából, az érték 61%-ról 53%-ra csökken. Amíg a test izmait edzéssel erőben és formában tudjuk tartani, addig az arc izmaira már kevesebb figyelmet fordítunk.

A két arcfelünk között eltérés van, kinél kevésbé, kinél erősebben. Ez lelki és fizikai okokra egyaránt visszavezethető és ezeknek mindegyike figyelmet érdemel.

A szövetek rengeteg állapotukat befolyásoló információt raktároznak magukban. Ha eredményesen akarunk szöveti szinten változásokat elérni, akkor ezeket az információkat felszínre kell hoznunk, majd új információk importálásával segíteni, hogy testünk önmegújító folyamatai révén regenerálja saját magát. Bízhatunk benne, nagy mágus.

A Cellblaster® therapy életre hívását egy masszázs indította el, amit évekkel ezelőtt dolgoztam ki. Tudatosan felépített, egymásra épülő mozdulatai először lágyan, majd egyre intenzívebben arra ösztönzik a nyirokrendszert, az izmokat és a kötőszöveti alkotókat, hogy a feléjük áramló információkat befogadják és általuk új irányba tereljék működésüket.

A Cellblaster® therapy életre hívását egy masszázs indította el, amit évekkel ezelőtt dolgoztam ki. Tudatosan felépített, egymásra épülő mozdulatai először lágyan, majd egyre intenzívebben arra ösztönzik a nyirokrendszert, az izmokat és a kötőszöveti alkotókat, hogy a feléjük áramló információkat befogadják és általuk új irányba tereljék működésüket.

 

Hogyan működik a Cellblaster® therapy?

A Cellblaster® therapy by Erika Varga személyre és problémára szabott segítséget nyújt, hogy invazív beavatkozások nélkül, saját ritmusban haladva, megőrizzük vonásaink és bőrünk fiatalságát, illetve az erőteljesebb elváltozásokat regenerálva, frissebb, fiatalosabb bőrrel és arcvonásokkal tudjuk megélni az idő múlását.

Megalkotása évekig tartó folyamat volt. Évről-évre gyarapodott, míg elérte mostani formáját és kiteljesedett. Nincs annál csodálatosabb érzés, amikor vendégünk kezelés után percekig szótlanul nézi magát a tükörben, és próbálja befogadni a látványt. Majd elkezd örülni. Úgy igazán. Megtelik a szoba szeretettel. A többi jön magától……

A Cellblaster® therapy alkotóelemei

A tökéletesen friss, hidratált és tiszta érzés

A molekuláris hidrogén, mint legkisebb elem és legerősebb antioxidáns, ami energizál, mos és hidratál.

A bőr és az érzékek felébresztése

A Cellblaster® arcápoló elixír, mely összetételénél fogva értékes aminosavakkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal látja el a sejteket, ezzel segíti újjászületésüket.

A kezelés különlegessége

A craniosacrális rendszerünket harmonizáló figyelő, gyógyító érintés, ami támogatja, hogy a testben kialakult egyensúlytalanságok feloldódjanak, tudatosabban irányítsuk érzelmeinket és cselekedeteinket.

Az arcszobrászat maga

A masszázs mozdulatok, melyek serkentik a nyirok- és vérkeringést, tónusba hozzák az izmokat, javítják az arc dimenziós képét, feloldják a szövetekben lévő blokkokat, elakadásokat, segítik a harmonikus, fiatalos vonások újraélesztését.

Sajátítsd el az egyedülálló Cellblaster® terápiás módszert, és nyújts Te is kivételes szolgáltatást vendégeidnek!

Tudásbázis

A bőrödről
Bőrünk felső rétege, az epidermisz olyan sejtekből áll, melyek folyamatosan megújítják önmagukat. A látható réteg alatt található a dermisz, a sejtek rétege (bőrkötőszövet), ez biztosítja az egészséges és telt epidermisz alapját, mert kollagént, elasztint és növekedést elősegítő anyagokat termel. Ahogy idősödünk a kötőszövetek kevesebb kollagént és elasztint állítanak elő, ettől a látható külső réteg öregebbnek és vékonyabbnak tűnik.

Mi történik az öregedési folyamat közben?
Hogy mindez a gyakorlatban hogyan is követhető nyomon? Az öregedő bőr elvékonyodik, elveszti az alatta lévő zsírpárnákat és csökken a hialuronsav termelése is, ami a test természetes hidratálója. Egyre kevésbé lesz ellenálló az elemekkel szemben, egyre foltosabb, sápadtabb, petyhüdtebb és ráncosabb lesz. Ennek fő oka, hogy a kötőszövetek nem támogatják tovább a külső sejteket.

A megoldás
Jó hír viszont, hogy sejtjeink szuper érzékeléssel vannak megáldva. Ha génjeik károsodnak, azonnal tudják, hogy értékes DNS-ük veszélyben van. Ilyenkor hideg fejjel újraprogramozzák magukat és S.O.S. jelzést küldő molekulákat bocsájtanak ki, hogy segítséget kérjenek más sejtektől.

Ez lefordítva azt jelenti, hogy tudatossággal mi is befolyásolhatjuk, hogyan öregszünk, ráadásul a legelemibb szinten, a sejtek szintjén.

Az antioxidánsok természetes védelmet nyújtanak az oxidatív stressz ellen. Oda ajándékoznak egy elektront a szabadgyököknek, és ami a legjobb, utána is stabilak maradnak. Ideális helyzetben a sejtek elegendő antioxidánssal rendelkeznek, ahhoz, hogy semlegesíteni tudják a testünkben lévő szabadgyököket.

A szabadgyökök károsító hatásairól
A szervezetet károsító szabadgyök molekulákat okkal tartjuk „mumusoknak”. Hiányzik egy elektronjuk, emellett ingatagok, instabilak és nem teljesek. „Sóvárognak” a hiányzó elektronjuk után, ezért elcsennek egyet egy másik molekulától. Ettől a pillanattól kezdve pedig a „hátramaradó” molekula maga is instabillá válik, így „lopnia” kell egy elektront egy következő molekulától. Olyan ez, mint a rosszkedv, amely egyik emberről a másik emberre ragad. Ha túl sok bennünk vagy körülöttünk a károsító hatás, felborul a szervezetben a prooxidánsok és antioxidánsok közötti egyensúly a prooxidánsok javára, és oxidatív stressz alakul ki, ami degenerációkat okoz a sejtek molekuláris populációjában. Öregedést eredményez, és megkurtítja a várható élettartamot.

 

A hidrogén jótékony hatásairól
A molekuláris hidrogén egyedülálló antioxidáns, mivel szelektív hatása csak a valóban ártalmas szabadgyököket semlegesíti.

Napjaink csodálatos újításainak köszönhetően, már vizet tudunk molekuláris hidrogénnel dúsítani.

Miért jó ez nekünk?

Mert a hidrogénes vízben lévő hidrogénmolekulák megszüntetik (-) töltés átadásával a szabadgyökök (+) gyök állapotát, illetve át tudnak hatolni a vér-agy gáton, a sejtmembránon, a mitokondriumokon, sőt, még a sejtmagon is. Védik a mitokondriumokat és javítják a mitokondriális rendellenességeket.

Ha bőrön keresztül molekuláris hidrogénnel dúsított vizet juttatunk speciális eszközök (AQUASUREH2, MILI Pure Spray) segítségével a szervezetbe, akkor a vízben található hidrogén molekulák képesek kifejteni tisztító, energizáló és hidratáló hatásukat. Valójában a mini energiagyárakat hozzuk működésbe, tehát támogatjuk az izomműködést.

Az így előkészített izmok alkalmassá válnak arra, hogy fizikai és energetikai stimulációval alakítsuk és formáljuk őket.

Eredmények

Cellblaster® therapy by Erika Varga oktatás

A tanfolyamról

A Cellblaster® therapy by Erika Varga Bronze csomag egy összetett technika. Minden lépését fontos megérezni, megérteni és megtanulni, hogy eredményesen tudjad alkalmazni. Ez én nélküli figyelmet, szorgalmat és rengeteg gyakorlást igényel a résztvevőktől. Azt az arcot tartjuk szépnek, melyen a legtöbb részlet arányos, azaz leginkább egyensúlyban van. Ahogy idősödünk, egyre több torzulás alakul ki arcunkon és testünkön egyaránt, így fontos a craniosacrális rendszer harmonizálása. Mivel a terápia erőteljesen beindítja a test saját öngyógyító mechanizmusát, fejlesztettünk hozzá egy speciális, támogató esszenciális olajat. Hatóanyagai testi és lelki szinten is regenerációs, anti-aging hatással rendelkeznek, sejtvédő és sejt újraépítő tulajdonságuk van. A testi és lelki blokkok az izmokat gátolják természetes mozgásukban, ezért torzul az arcmimika. Az akupresszúrás pontok kezelésével és az egyedi, egymásra épülő masszázsmozdulatok segítségével képesek vagyunk az elváltozásokat helyreállítani. Az idő múlásával az arc középső és alsó része megereszkedik, az izmok és a bőr veszítenek feszességükből. Az alkalmazott molekuláris hidrogén terápia ellátja tápanyaggal a mitokondriumokat, a sejtek erőműveit, így izmaink kellő energiához jutnak. Formálhatóvá válnak, így vissza tudjuk állítani az arc természetes kontúrjait, feszesítjük a bőrt, csökkentjük a ráncok mélységét, megemeljük a szemhéjat, szemöldököt, tágra nyitjuk a tekintetet, eltüntetjük a tokát, fiatalossá
varázsoljuk a nyak- és dekoltázs bőrét.

Az oktatás tematikája

1 nap:

» craniosacrális technika alapjai

» nyirokpontok, nyirok utak

» a Cellblaster therapy esztétikai és egészségügyi hatásai

» akupresszúrás pontok, meridiánok

2. nap:

» masszázsmozdulatok, technikák

» a teljes masszázs bemutatása

» a masszázstechnika elsajátítása

» a teljes terápia felépítése

» az esszenciális olajok összetétele, hatásuk

» gyakorlás két órában.

Az oktatást kis létszámú /max. 8 fős/ csoportokban, gyakorlat centrikusan tartjuk.

A tanfolyamról Tanusítványt állítunk ki.

A tanfolyamot végzettek jogosultságot szereznek a
professzionális és otthoni ápoló esszenciális olajokat, és a Mili Pure Spray-t szakmai áron megvásárolni. 50% kedvezménnyel részt vehetnek egy Cellblaster® therapy by Erika Varga kezelésen.

Kinek ajánlott a képzés?

Elsősorban szakmai érdeklődőket várunk a tanfolyamra, de szívesen vesszük azok jelentkezését is,
akik éreznek magukban nyitottságot és kedvet a természetes segítő terápiák iránt.

 

Következő oktatási időpontok:

június 14-15.

Szeretnél Te is ilyen egyedülálló terápiás szolgáltatást nyújtani szalonodban? Megtanítunk mindenre, amit tudnod kell a Cellblaster® terápiáról!

Tanfolyam csomagok és árak

Z

Bronze csomag

Tartalma:

  • 2 oktatási nap
  • 1 db Cellblaster® therapy sejtesszencia otthoni bőrápolásra 10 ml

Ára: 80 000 Ft, helyett most csak 49 990 Ft

Sajátíts el egy különleges terápiás módszert a holisztikus bőrápolás jegyében!

A Cellblaster® therapy megjelölés védjegyoltalom alatt áll, az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatal 17908575 lajstromszámon bejegyezte.

<link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="https://d1ursyhqs5x9h1.cloudfront.net/sw/css/iframe-popup1.1.css"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript"><!-- [et_pb_line_break_holder] -->var listId = 91827;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var formId = 173211;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var popupWidth = 705;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var popupHeight = 600;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var openAfterMins = 120;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var openAfterSec = 5;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var randomParam = '91827_173211';<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var mmDomain = 'salesautopilot.s3.amazonaws.com';<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var secure = ('https:' == document.location.protocol)?true:false;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var closeTitle = 'Bezárás';<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var maxShow = 0;var isExit = false;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var isLink = true;<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript" src="https://d1ursyhqs5x9h1.cloudfront.net/sw/scripts/mm-exitpopup-1.26.min.js"></script>
Bemutató – és referenciaszalon

Budapesten az 5. kerületben működő Öt Elem Életmód Központban szeretettel várjuk a szakmai érdeklődőket és azokat is,
akik vendégként szeretnék a saját bőrükön megtapasztalni az AquasureH2 és a CO2 terápia hatásait.