Hidrogénterápia a szépségért és egészségért
Napjainkban rohamosan növekszik a szervezetünket terhelő szabadgyökök mennyisége. Légszennyezés, dohányzás, rossz minőségű kozmetikumok-, sminkanyagok és a helytelen táplálkozás, mind-mind hozzájárulnak testünk és egyben bőrünk idő előtti öregedéséhez.

A szabadgyökök támadásai erőteljesen érintik a sejthártyát, a proteineket és a DNS állományunkat. Lehet ez ellen a fokozott terhelés ellen hatékonyan védekezni? A válaszunk, IGEN!

 Hidrogénterápia a szépségért és egészségért

Napjainkban rohamosan növekszik a szervezetünket terhelő szabadgyökök mennyisége. Légszennyezés, dohányzás, rossz minőségű kozmetikumok-, sminkanyagok és a helytelen táplálkozás, mind-mind hozzájárulnak testünk és egyben bőrünk idő előtti öregedéséhez. A szabadgyökök támadásai erőteljesen érintik a sejthártyát, a proteineket és a DNS állományunkat. Lehet ez ellen a fokozott terhelés ellen hatékonyan védekezni? A válaszunk, IGEN! 

Japán tudósok vezetésével megszületett a kérdésre a válasz:
a HIDROGÉN.

Bizonyítást nyert, hogy a molekuláris hidrogén a legkisebb és egyben legerősebb antioxidáns, ráadásul oxigénnel egyesülve szervezetünk kiválasztó folyamatait segítő értékes vízzé válik. A hajszálerek falán könnyedén átjut, hisz molekulamérete 500 dalton. Így egyetlen elemként képes áthatolni az agy-vér gáton is, védve agyunkat a károsodásoktól. A szabadgyökök, mint melléktermékek jelennek meg a sejtjeinkben zajló energiatermelés során. Általában az antioxidáns védelmi rendszerünk végzi a szabadgyökök közömbösítését, mielőtt azok kárt okoznának. De sajnos az öregedési folyamatok és a testünkben felhalmozódó mérgek túlterhelik a szervezetet, így antioxidáns rendszerünk ellustul, és a szabadgyökök a sejtjeinkben elkezdik romboló munkájukat. Ezt hívjuk oxidatív stressznek, mely negatív, károsító hatásának bőrünk is áldozatául esik. 

Mivel a molekuláris hidrogén kimutatottan növeli a sejtek nedvességtartalmát úgy, hogy növeli a sejten kívüli nedvesség tartalom sejtekbe való bejutását, az egyik leghatékonyabb szövethidratáló anyag. Így AQUASURE H2 hidrogénterápiás gépünkkel végzett és kiegészített kezeléseink igazi anti-aging bombák. Felturbózzák a szervezet antioxidáns szintjét, ezzel segítik a gyulladásos folyamatok megszűnését és gátolják az öregedési folyamatokat.

Mivel a molekuláris hidrogén kimutatottan növeli a sejtek nedvességtartalmát úgy, hogy növeli a sejten kívüli nedvesség tartalom sejtekbe való jutását, az egyik leghatékonyabb szövethidratáló anyag. Így AQUASUREH2 hidrogénterápiás gépünkkel végzett és kiegészített kezeléseink igazi anti-aging bombák. Felturbózzák a szervezet antioxidáns szintjét, ezzel segítik a gyulladásos folyamatok megszűnését és gátolják az öregedési folyamatokat.

Leendő partnereinknek ingyenes konzultációs és kedvezményes kipróbálási lehetőséget biztosítunk bemutatószalonunkban!

A további részletekért tekintsd meg Partnerprogramunkat!

„A hidrogén az élet üzemanyaga.”

– vallotta Szent-Györgyi Albert.

Japán és amerikai kutatások ezt be is bizonyították: a molekuláris hidrogén a legkisebb és egyben legerősebb antioxidáns, mely méreténél fogva képes bejutni a sejtek belsejébe és a szabadgyökökkel egyesülve vízzé válni..

Mik azok a szabadgyökök?
Párosítatlan elektront tartalmazó molekulák, melyek nagy intenzitással keresnek párt maguknak, tehát könnyen reakcióba lépnek más vegyületekkel, melyektől elektront rabolnak el.
Mit kell tudni róluk?.
Alapvetően a szervezetben végbemenő anyagcsere folyamatok során keletkeznek vagy pedig külső forrásból jutnak a testbe, pl. kipufogógáz belégzése, dohányzás, ionizáló sugárzás és erős napfény hatására. Mivel a szervezet egy remekül összerakott egység, így megtalálta a módját annak, hogy a szabadgyököket felhasználja saját céljaira. Az oxigén eredetűeket arra használja, hogy elpusztítsa velük a szervezetbe behatoló mikroorganizmusokat. Ha a kelleténél több szabadgyök kerül a szervezetbe, akkor viszont az egyensúly felborul és a szabadgyökök pusztítása már nem csak a kórokozókat fenyegeti, hanem szervezetünk ép sejtjeit is.

Antioxidánsok
Az antioxidánsok védőpajzsként működnek az ártalmas szabadgyökökkel szemben. Az egészséges szervezet elegendő antioxidánst termel ahhoz, hogy közömbösítse a szervezetben keletkező, illetve a környezetből bekerülő szabadgyökök pusztító hatását. A sejtek antioxidáns termelő képessége viszont egyéni szinten eltérő, és az életmódtól és életkortól erősen függő a mennyisége a testben.

A hidrogén a legerősebb antioxidáns

Egyes antioxidánsok az által képesek semlegesíteni a szabadgyököket (+), hogy negatív (-) töltés átadásával megszüntetik azok gyök állapotát. Ilyen a molekuláris hidrogén is. Egyedülálló antioxidáns, mivel szelektív hatása a valóban ártalmas szabadgyököket semlegesíti csak. A H2 molekula, a legkisebb molekula méretét tekintve, így képes átjutni a „vér-agy” gáton, ezzel elősegítve a gyógyulási folyamatokat.

r

Bőröregedés

A test és ezen belül a bőr öregedésének is fő oka a túlzott szabadgyök felhalmozódás. Ezek jelenléte fokozza a melanin termelést, ezzel a foltos elváltozások megjelenését; a ráncok kialakulását, mert roncsolódik a kollagén és elasztin rostokból álló háló; ill. a hyaluronsav mennyisége is lecsökken a bőrben, mely felelős a bőr hidratáltságáért, teltségéért.

Z

Mi lehet a megoldás? Víz vagy hidrogénes víz?

A normál vízrészecskék nagyobbak, minta pórusok, így NEM tudnak oda bejutni, hogy kimossák a szennyeződéseket. a hidrogénes víz részecskéi viszont kisebbek, mint a pórusok, így könnyedén bejutnak oda és kimossák a benne lévő szennyeződéseket. Ezután bejutva a testbe elkezdik közömbösíteni a szabadgyököket. Kapcsolódva velük vízzé alakulnak, mely vizet a test vizelet és izzadtság formájában kiválasztja magából.A fentiek tükrében érthető, hogy miért állítjuk azt, hogy hatékony bőrápolási kezelések nem léteznek hidrogénvizes bőrkezelések nélkül.

Milyen élettani hatásai vannak a hidrogénes vízterápiának?

R
A bőr öregedés főbb jeleinek hatékony megszüntetése.

R
Keratin maradványok eltávolítása a bőrről.

R
A bőr tisztítása, hidratálása.

R
A szabadgyökök eltávolítása a bőrből. Ez egy fontos tulajdonság, hisz e nélkül a bejuttatott hatóanyagok sem képesek beépülni a sejtekbe.

R
A bőr önmegújító folyamatainak támogatása.

R
A bőr tónusának, minőségének javítása.

R
BŐRFIATALÍTÁS sejtszinten!

Milyen élettani hatásai vannak a hidrogénes vízterápiának?

R
A bőr öregedés főbb jeleinek hatékony megszüntetése.

R
Keratin maradványok eltávolítása a bőrről.

R
A bőr tisztítása, hidratálása.

R
A szabadgyökök eltávolítása a bőrből. Ez egy fontos tulajdonság, hisz e nélkül a bejuttatott hatóanyagok sem képesek beépülni a sejtekbe.

R
A bőr önmegújító folyamatainak támogatása.

R
A bőr tónusának, minőségének javítása.

R
BŐRFIATALÍTÁS sejtszinten!

Bemutató – és referenciaszalon

Budapesten az 5. kerületben működő Öt Elem Életmód Központban szeretettel várjuk a szakmai érdeklődőket és azokat is,
akik vendégként szeretnék a saját bőrükön megtapasztalni az AquasureH2 és a CO2 terápia hatásait.